Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék egy barátot, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátot, mert még nem nagyon volt és már 15 éves vagyok. Csak pár hetes kapcsolataim voltak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
már régóta keresketek pasikat de egyszerüen nincs..és már nagyon szeretnék eggyet mert nem birom igy singlin sokáig!
2007. okt. 31. 13:53
 1/7 anonim válasza:
100%
Igazán nem vagy lemaradva semmiről ne félj el jön a te időd is
2007. okt. 31. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj 15 évesen nem fogsz semmiről lemaradni. Amúgy akkor fog rád találni a szerelem amikor nem is számítassz rá. Ha ennyire rágörcsöl vki általában nem jön össze.
2007. okt. 31. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ne keresd ennyire ne görcsölj rajta csak élvezd az életet ahogy eddig és rád fog találni az akire vársz :)
2007. okt. 31. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj, hogy nem volt még barátod, eljön a te időd is, és akkor téged fognak irgyelni a barátaid. 15 évesen nekem SEMMILYEN kapcsolatom nem volt, és nem is bánom, jó volt ugy. élvezd hogy szinglivagy, és csak ha itt az idő, a szerelem megtalál téged, és akkor csak nevetni fogsz a régmúlton..
2007. nov. 1. 05:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi már!Még csak 15éves vagy!Hova a francba sietsz????15évesen én inkább csak verekedtem a fiúkkal,mintsem jártam volna velük.Kapcsolatnak nagyon sokáig nem biztos,h lehet nevezni azt aki melletted van,az első normális kapcsolatom 17évesen jött...már amennyire a gimnáziumi szerelem az.Csak ez a tetves világ rohan,de neked nem kell!!!!!!!
2007. nov. 3. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Inkább élvezd a fiatalságod!15 évesen nem is kell több pár hetes kapcsolatoknál!
2007. nov. 3. 14:59
 7/7 Littlepig ***** válasza:
és látod...mostmár biztos van barátod :D igazuk volt: csak várni kellett :D
2011. jún. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!