Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapos kapcsolataim voltak, én többet szeretnék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hónapig dúl a láw minden, de 1 hónap után miért szakítunk minden barátnőmmel? 1 hónapnál nem volt eddig hosszabb kapcsolat, pedig tartósat szeretnék... Az hogy nem illünk össze, eddig mindig úgytünt, csak nemtudom. Hogy változzak meg?2010. dec. 2. 23:53
1/3 A kérdező kommentje:
18F
2010. dec. 2. 23:53
2/3 anonim válasza:
Ez így nehéz, miért szakítotok? Egyébként én azt mondanám nem vagy tisztában magaddal, illetve azzal milyen lányt keresel, mik az elvárásaid. Talán nem a magadnak megfelelő lányt választod, hanem a tömegízlésnek megfelelőt. Úgyhogy azon gondolkodj el, miért lett vége az eddigieknek, milyenek voltak azok a lányok, esetleg valami közös volt bennük, te milyen ember vagy, és próbálj ahhoz hasonlót keresni.
3/3 anonim válasza:
Mit gondolsz? Külső szemmel ha látnád magad, akkor "tökösnek" vagy inkább "töketlennek" néznéd magad?
Egyszer olvastam egy cikket, amiben egy fickó kért segítséget, mivel hiába nézett úgy ki, mint egy rossz fiú, egyszerűen nyuszi volt és a barátnőit nagyon nehezen tudta megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!