Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevalljam neki vagy ne? Fiuk, lányok?
Figyelt kérdés
Hétvégén talàlkozok egy sràccal decemberben ismertük meg egymàst, mostanàban kezdtünk,el beszélgetni ismét,hogy bejövünk egymàsnak,talizhatnànk stb. , nagyon tetszik felizgat vonzódok hozzà,nem tudom ő hogy érez neki is és nekem is van pàrom egyikönknek sem a legjobb a pàrkapcsolata,elmenjek a randira vagy ne?nagyvonalakban ennyi...2015. márc. 19. 19:48
2/4 anonim válasza:
Ha nem a legjobb a párkapcsolatod, akkor miért nem szakítasz???
3/4 anonim válasza:
illene bevallanod de ezt a lelkiismeretedtől kéne kérdezned
4/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan az új sràcnak bevalljam hogy tetszik és szeretnék vele lenni vagy ne is talàlkozzunk mert csak azt akarhatja? Ugy vettem észre egy hullàm hosszon vagyunk, sok a közös ismink is stb.csak nem tudom mit tegyek hisz neki is vam bnője :/
2015. márc. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!