Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri jóban lenni a "baráttal"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri jóban lenni a "baráttal"?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Tetszik egy lány, elhívtam randira, nagy nehezen igent mondott, a randi meg is volt (múlthét szombaton), tök jó volt, jól éreztük magunkat.

Ma elakartam hívni moziba jövőhétre, de azt mondta, hogy nem! Jól érezte magát az előző randin, és szeretné ha a barátja lennék, de nem érez semmi olyat irántam.

Nem tudom, de valamiért rohadtul örülök neki.

Vagyis nem annak, hogy nemet mondott, hanem, hogy végre adott egy értelmes; félreérthetetlen választ.

Megkönnyebbültem, mert egész nap "féltem", hogy ne csináljak semmi gázat, nehogy meglásson vagy hasonló.

Ez hülyén hangzik, de tényleg!

Szóval a kérdésem:

Megéri-e jóban lenni vele, és esetleg fél-1 év múlva újra elhívni valahova, vagy akkorra már esélytelen?

Vagy pedig legyünk best friends foreverek és békéljek meg ezzel?

2015. márc. 19. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Haha :D Cuki vagy :33 Szóval, igen, megéri jóban lenni. Volt már olyan fiúm, akit évek óta ismertem, és úgy jöttünk össze :) Nem esélytelen, minél több közös emléketek, közös élményetek van, annál nagyobb az esélye, hogy a csaj belédszeret késöbb ;) Sok sikert, és majd mond el, hogy mi volt :D :)
2015. márc. 19. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

ajaj, szóval ennek ellenére még nem tettél le róla :D

hát figyelj ha bejön a csaj és jól ki is jöttök akkor szerintem lógj vele továbbra is csak próbáld elfelejteni, más csajok iránt nézelődni már most rögtön, így mire letelik az az 1 év már rég kiszeretsz belőle de a haverság megmaradhat.

nem valószínű hogy változni fog a véleménye és ha te továbbra is odavagy érte úgy hogy barátok vagytok tehát találkozgattok, csomót bezséltek akkor csak neked lesz szar főleg ha látod buliban mással smárolni vagy neked sírja ki a bánatát a pasik után hiszen te a "barátja" vagy.

ha jól kijöttök és jó csaj is miért ne lógj vele én azt mondom de ne áltasd magad hiú reményekkel hogy "majd egy év múlva". kezdj el más csajok után nézni és rá tényleg barátként tekinteni már most.

2015. márc. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!