Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valószínűsíthető, hogy bejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűsíthető, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Már jó ideje pakolgatom ki ide a kérdéseket a témával kapcsolatban, de igazából most szeretnék egy megerősítést kapni, mert "ilyen", még soha nem történt velem.

15/F vagyok.

Tetszik egy osztálytársam (osztálytárssal nem kezdünk..blablalblasllasdaspodiaspdu), nem tudtam korábban beszélgetni vele, így kezdésnek elhívtam sétálni, azt válaszolta, hogy "elmehetünk, de mostanában "pörgősek" a napok, szóval majd egyszer".

Aztán a hatalmas facebook skillemnek köszönhetően 1 facebookon küldött mondattal rávettem a randira (facebookon ne szervezz randit...baklkaskbkakbkas).

Mivel, valahogy hihetetlennek tűnt, hogy örömmel jöjjön el a randira, én is úgy voltam vele, hogy ez az ő részéről egy olyan szánalom randi szerűség lesz, hogy ne csesztessem és, hogy ne bántson meg.. (értelmes volt így ez a mondat?)

De meglepetésemre, rettenetesen nagy kedve volt beszélgetni, tehát kb. az egész randin ő beszélt (ami nem is baj, mert én nem tudok sokat beszélni).

Sok dolgot elmondott magáról.

Kb. 2 órás randi volt.

Azóta nem beszéltünk, iskolában valahogy mintha rejtegetné (és igazából belegondolva belőlem se lehet egyértelmű jeleket kivenni), hogy esetleg tetszem neki, ezért sem egyértelmű számomra (a randi szombaton volt)...

Ő mindenkivel jófej, tehát, bárkivel eltud beszélgetni kb., ezért is félek, hogy csak jóbaráti kapcsolatot szeretne.

Vagy idk.

Nem sok értelme van a kérdésnek, de hátha valaki valamit valamikor valamilyen okból kifolyólag válaszol.

2015. márc. 16. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetségtelen.
2015. márc. 16. 19:41
 2/4 anonim válasza:

Mindenféleképpen keresd a társaságát, add thdtára, hogy tetszik neked, éreztesd vele, hogy fontos neked, beszelgess vele, kezdemenyezz..napok,hetek alatt ki fo alakulni egy viszonym amikor már ő is keresi a társaságod, és utána a többit elvégzi a kémia..;)

15/F

2015. márc. 16. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit szólnál, ha egyszerűen odamennél hozzá mint osztálytársadhoz, és megkérdeznéd Tőle, hogy "volna-e esetleg kedve megismételni a múlt heti/szombati találkozót?"

Ha igent mond, a "randin" bátran kérdezd meg mit gondol rólad, vagy milyen srácnak lát.

2015. márc. 16. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg feladnád egy randi után? Mert egy kicsit elbizonytalanodtál? Kell a lány? Ezt döntsd el fejben és légy tökös belevaló srác. Kérj új randit, aztán megint.Ha a csaj, ha nem gyengeelméjű, nyilván veszi az adást.
2015. márc. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!