Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyissam ki az ajtót?
Figyelt kérdés
Ma randizni megyek egy lánnyal, "étterembe".
A problémám, hogy nem tudom, hogy kéne kinyitnom az "étterem" ajtaját.
Hagyjam hogy ő nyissa ki magának? Mert gondolom befelé nyílik és nem hiszem hogy amíg én tartom az ajtót ő be tud menni...
Vagy én menjek előre és belülről tartsam neki?
wtf
2015. márc. 14. 08:55
1/7 anonim válasza:
Menj be előbb és tartsd az ajtót
2/7 CptTomato válasza:
A szabály azt diktálja hogy a lányt előre kell engedni ....ugyanakkor egy idősebb nő mondta nekem hogy ha új helyre mentek e férfiasságod és magabiztosággod jeleként előre kell menned.
3/7 anonim válasza:
ha új helyre mentek előre kell menned. sokan ezt nem tudják.
4/7 anonim válasza:
A férfinak kell előre menni,biztonsági okból,pl. egy pofon érkezésekor ő kapja a sallert.Menj be,és tartsd az ajtót.
5/7 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az utolsó mondta.
6/7 anonim válasza:
A férfinek kell először bemenni, és tartod az ajtót. Így van.
7/7 anonim válasza:
Valóban a férfinak kell előre menni, ezt az, "engedjük előre a nőt" dolgot nem is igazán értem, az etika szabályok szerint a férfi azért megy előre, hogy a nőnek "utat törjön" tehát, ne a nőnek kelljen másokat kerülgetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!