Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szabad elmenni egy randiban, amit 3 hónapos "szünet" előzött meg? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én voltam a töketlen, meghát olyan hirtelen jött, hogy akkor még nem alakult ki bennem szerelem iránta. Egy suliba járunk amúgy. Ő kezdeményezett, buliban csókolóztunk, megvolt az első randi is, nagyon jól ment (végén csók), aztán miattam szépen leülepedtek a dolgok. Ritkán, de továbbra is beszélgettünk egymással, de egyre kevesebbet. Talán, nem álltam készen a kapcsolatra. De pár hete elkezdtem érezni valamit iránta és azóta megállás nélkül rá gondolok. Elhívtam randira és igent mondott (bár azóta halasztott későbbre). De attól félek, hogy ez már nem fog olyan simán menni, mint eddig. A kérdés alatt azt értem, hogy pl. a csók belefér-e ebbe a randiba? Viszonyulhatok-e úgy hozzá, mint korábban? A válaszokat előre is köszönöm.2015. márc. 13. 19:47
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 18/F.
2015. márc. 13. 19:51
2/2 sexygirl3 válasza:
ezt így nem lehet megmondani mert ha jól érzitek magatokat és mindketten lázba jöttök akkor persze mehet a csók..ha minden rossz lesz akkor nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!