Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szombaton randim lesz, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton randim lesz, mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés

Elhívtam egy csajt sétálni, azt mondta, hogy lehet róla szó, de még nem biztos és a héten tud biztos választ adni.

Mivel ezt múlthét pénteken mondta, már kezdtem úgy gondolni, hogy valószínűleg akkor nem lesz semmi, mert elkezdtem rajta gondolkodni és mindenféle összeesküvés elméletet gyártottam...

Aztán ma a bejövő üzeneteim között megpillantottam, hogy írt, hogy jó neki a szombat.

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.

Én soha nem kaptam még igent válaszként, tehát nem tudom mit csináljak...

Jó, nyilván elmegyek, de vigyek valamit? Nem beszélgettünk korábban, de ismerjük egymást (tehát több órára is együtt járunk).

Mi van, ha nincs miről beszélgetnünk?

És ez a sétálás annyiból áll, hogy random mászkálunk a városban?

Rohadtul nincs pénzem, tehát talán ezzel járnék a legjobban?

Hány órás lesz kb.?

Elköszönésnél várjak puszira vagy valamire, vagy korai?

Bármilyen tanácsot meghallgatok!

Aztán.. Lehet én tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, de nem használt smileyeket a szövegben amit írt nekem. Korábban se..

Ez tényleg jelent valamit?

2015. márc. 11. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem szereti a smilekat. Én sem, néha azért használok (pláne nem fontos személlyel, vele szeretek komolyan beszélni). Induljatok ki valami témából vagy faggasd ki. Esetleg beülhettek valami helyre, akár 1000 Ft nem sok, én azt mondom.
2015. márc. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!