Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha Tinderen 2 hónap alatt 2-en húztak csak jobbra?
Figyelt kérdés
Tudom nem vagyok szép de ismerek embereket akinek 144 és ő sem sokkal szebb, mint én :D tehát ezekszerint 100-ból 2 lánynak tetszek? Sohasem lesz senkim? Egyedül halok meg?2015. márc. 9. 23:00
11/13 A kérdező kommentje:
utolsónak: 1 éves a kérdés már nem aktuális :d amúgy nekem már egy 2/10-es lány is jó lenne..mármint engem már nem annyira érdekel a külső csak az hogy szeressen :D de nem hinném hogy olyan ember valaha is lesz :D
2016. jan. 16. 19:47
13/13 anonim válasza:
Engem se lájkolgatnak, Badoo is kudarc volt, bulikban mégis viszonylag rendszeresen kavarok csajokkal percek alatt. Valakinek nem jön be az online, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!