Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vesztek nőnapra a barátnőtöknek? Anyukájának is illene vinnem valamit?
Figyelt kérdés
Én virágra gondoltam neki/k és valami program a csajommal, van valakinek valami jó ötlete? (szex alap) :)2015. márc. 5. 11:54
1/9 anonim válasza:
Én szerintem nem kapok semmit, Ahogy szülinapomra sem :-(
2/9 anonim válasza:
Semmit, nálunk nem szokás kommunista ünnepekről megemlékezni. Kap elég virágot évközben, éreztetem vele, hogy szeretem, nem szorul rá a nőnapra.
4/9 anonim válasza:
szerintem a virág jó ötlet, tavaly anyum szülinapjára vett a barátom egy szál rózsát és nagyon örült neki :)
esetleg vidd el vacsorázni (mégjobb ha te készíted)
16L
5/9 anonim válasza:
1, Szerencsére nincs barátnőm. 2, Így nincs kinek az anyjának vinni valamit. 3, Gaz az jó, programnak vidámpark.
6/9 A kérdező kommentje:
2.: Ember ennyire nem lehetsz zsugori. Bár kétlem, hogy van barátnőd ilyen mentalitással. Bocs, de ki az a csaj, aki szó nélkül hagyja, hogy nem kap semmit ilyenkor? Szülinapjára meg mit mondasz? Bocsi tiltja a vallásom, hogy bármit is vegyek, vagy meghívjalak valahova???? Mindegy majd felnősz előbb utóbb. :)
2015. márc. 5. 20:22
7/9 A kérdező kommentje:
1,5 éve vagyunk együtt. Virágot mindenképp kap, viszont programnak, valami nem hétköznapit szeretnék (mozi, étterem stb.kilőve)
2015. márc. 5. 20:25
8/9 anonim válasza:
Nőnapról volt szó, nem születésnapról, ökör.
9/9 anonim válasza:
Sajnos vannak olyanok, akik még ilyen alkalmakkor se tisztelik meg a női nemet valami apró kedvességgel. :( Több ilyen úriember kellene, mint amilyen a kérdező és akkor könnyebb lenne a pártalálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!