Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vajon nem tudnak szánalmasak lenni?
Figyelt kérdés
Az előző válaszra adott kontra. Akkor most elemezzük ki ezt is.2015. márc. 3. 20:38
1/4 anonim válasza:
Nem olvastam az előzőt, de az ilyen "kontrák" a legszánalmasabb dolgok, akármelyik nem teszi fel. Van mondjuk egy pasi, valamit meg akar tudni a nőkről, feltesz egy kérdést, és jön a hiszti meg a nem kicserélése. Ugyanez itt is.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a kontrák nem szánalmas dolgok, ha ugyanis vitázol valakivel mondjuk egy filozófiai kérdésben, ott is pro-kontra érvek vannak. Én nem hiszem azt, hogy minden férfi szánalmas, de azt sem, hogy minden nő szánalmas.
A kérdés azoknak az embereknek szól, aki szerint a nők nem tudnak szánalmasak lenni. Hozza nyugodtan az érveit, szedjük darabokra, és vizsgáljuk meg. Ha meg nincs érv, akkor ne általánosítsunk egyik irányba sem.
Ennyi.
2015. márc. 3. 20:50
3/4 anonim válasza:
Miért ne tudnának? Nem nemfüggő, inkább személyiség, meg IQ.
4/4 anonim válasza:
A vita nem szánalmas. De a kontra kicsinyességből és sértettségből születik.
Az, hogy van egy kijelentés vagy kérdés, és te nekiállsz az ellenkezőjéről vitatkozni, pláne úgy, hogy személyes érintettség (a nemed) is benne van, elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!