Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok nyíltan nemet mondani?
Vagy jól jön nekik, hogy fizeted a dolgukat.
Én ha randiztam egy sráccal, nem igazán hagytam, hogy költsön rám. Mármint pl egy kajálás belefér, de hogy tízezreket dobjon ki, az azért már túlzás.
Bár lehet, hogy én vagyok a furcsa, én egy sétálós-beszélgetős randit jobban értékelek.
1. szabály, addig nem fizetünk nőnek semmit, míg nem volt szex...hova nyomod el a zsét, ember ?
Am meg #1-esnek van igaza, azt hiszik, h ha húzzák a dolgot,meg hazudnak, kevésbé fáj. Persze nem ;)
25/f
Ez miért ne lenne nyílt nemet mondás?
4-5 alkalom alatt már van vmi fogalma az ember lányának, körülbelül milyen is lehetsz. Ezek után el tudja dönteni, hogy akar-e valamit vagy sem. Nyilván nem fog kiismerni ennyi idő alatt, de kijöhetnek olyan tulajdonságaid, ami nem szimpatikus. Volt, hogy nálam is a 6. randi után jött ki valami hülyesége a srácnak, amit én nem toleráltam, és megmondtam neki, hogy emiatt nem szeretnék vele lenni. Szóval, nem értem a kérdést. 24/N
Általában 1 randi alatt "csak" annyit lehet eldönteni, hogy akarom-e látni a későbbiekben (érdekesnek találtam) vagy nem vagyunk egymáshoz valóak.
Mi kerül 10 ezerbe 4 randin? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!