Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiakadnátok, ha a pasi azért hordana kontaktlencsét, hogy más szemszine legyen?
Figyelt kérdés
éjfekete hajam van és barna szemem, de ezt nem szeretem. Nem sugároz ki semmit (max. megértést és szeretetet, amire ugyebár a nők manapság nem tartanak igényt...), úgyhogy egy kékes-zöldes szinű kontaktlencsét kezdenék el használni. Persze előbb-utóbb kiderülne a turpisság. Lányok, ezt hogy fogadnátok?2015. márc. 1. 20:55
11/14 A kérdező kommentje:
miért tapasztalunk mást? Miért látom, hogy egy 100 fős társaságban egy pasi végigkúrja az ottani nők felét? Miért van az, hogy naponta születik itt egy olyan kérdés, hogy "visszahúzódó, átlagos, csendes lányként hogy szerezhetném meg Don Huánt, hogy változtathatnám meg, hogy csak engem szeressen?"
Miért nem volt még soha senkim 25 éves koromig?
2015. márc. 1. 21:33
12/14 anonim válasza:
Hát biztos, hogy nem a szemed színe miatt nem tudtál eddig összeszedni senkit!
Azért birom, hogy a te sikertelenséged miatt a lányokat kell hibáztatni. :DD
13/14 A kérdező kommentje:
senki nem hibáztatott senkit, szövegértés egyes!
Csak kiváncsi lennék, hogy a szem "átszinezése" mekkora csalás nálatok
2015. márc. 1. 22:29
14/14 anonim válasza:
Ha olyan karakter vagy mint a színész ami linkelve van, oh anyám, nekem nagyon bejon 23 nő nemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!