Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, kiakadnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kiakadnátok, ha a pasi azért hordana kontaktlencsét, hogy más szemszine legyen?

Figyelt kérdés
éjfekete hajam van és barna szemem, de ezt nem szeretem. Nem sugároz ki semmit (max. megértést és szeretetet, amire ugyebár a nők manapság nem tartanak igényt...), úgyhogy egy kékes-zöldes szinű kontaktlencsét kezdenék el használni. Persze előbb-utóbb kiderülne a turpisság. Lányok, ezt hogy fogadnátok?
2015. márc. 1. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Roma!
2015. márc. 1. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Bár szexi a kék szem, szerintem a barna szem gyönyörű és egy szerető lány biztosan bele esne, de küldj képet
2015. márc. 1. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem is van kontakom :).

Jól :). 16L

2015. márc. 1. 20:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kiakadnék nem tudom... de mivel én barna szem kedvelő vagyok, úgyis azt mondanám, hogy ne hordja tovább, mikor kiderül.
2015. márc. 1. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne. Mindenkinek egyéni döntése, milyen kiegészítőket használ a külseje "szépítéséhez", lányoknak sem tiltják meg a sminkelést, ez is hasonló. Ugyan szokatlan, de nem zavarna.
2015. márc. 1. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek válaszolva: szerintem semmi gond nincs ezzel, csak ügyelj arra, hogy szellőzzön a szemed. Volt már, aki megvakult a lencse miatt.

Ugyanakkor én is feltennék egy kérdést: miért szexi a barna szem, mit szerettek benne? Mi a vonzó benne, mitől biztattok mindenkit, hogy legyen büszke rá? Tényleg semmit nem lehet vele kifejezni, utálom, hogy sötétbarna szemeim vannak.

2015. márc. 1. 21:03
 7/14 A kérdező kommentje:

mondjuk ez hülyeség (és a lelkibetegségem), de minden "sikeres" ember valahogy világos szinü szemű.

De olyan is volt, hogy egy lány nem engem, hanem egy másik pasit választott, semmi különbség nincs közöttünk (magasság, hajszin, testalkat, mind egyforma) csak kék szeme van.

Mit is mondott a Bud Spencer? "Vagy kék, vagy semmilyen!" :D

2015. márc. 1. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Azért, azt kétlem, hogy a szeme színe miatt választotta a másikat. :) Szerintem csak jobban vonzotta összességében és belsőleg is, mint te.

De egyébként elsősorban a hozzáállásodon múlik, meg az önbizalmadon a siker.

2015. márc. 1. 21:17
 9/14 A kérdező kommentje:
amúgy ilyesmi vagyok: [link]
2015. márc. 1. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:

"max. megértést és szeretetet, amire ugyebár a nők manapság nem tartanak igényt...)"

Én ideáig olvastam a kérdést! Ezt egy hülye kitalálta a többi meg elhiszi nekik.

Megőrülök, hogy ilyen lett a felfogásotok...

Pont erre a kettőre vágyom, és szerintem sok nő van még ezzel így. De nektek nem lehet ezt sehogy sem megmagyarázni. :/

2015. márc. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!