Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet olyan, hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy lány egy meleg pasival jár?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, teljesen életszerű. Kíváncsimeleg.
2015. febr. 23. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szelsoseges eset. De ha a fiu nem akarja felvallani, kamukapcsolat lehet. De ha a pasi meleg, akkor nem jar igazibol egy lannyal. Ha pedig igen, nem meleg.
2015. febr. 23. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezhet.

Vannak akik nem tudják elfogadni még a SAJÁT másságukat sem. Nemhogy felvállalják azt az egész világ előtt...

Számtalan olyan eset volt már az életben, hogy melegek úgy titkolták másságukat, hogy belementek a házasságba is, sőt még gyereket is vállaltak.

2015. febr. 23. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Elton John-nak bevállt
2015. febr. 23. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
persze. A mesében
2015. febr. 23. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Létezik. (Lány ismerősömmel járt 2 évig a Szahara forró srác és a lányka olyan butus volt hogy fel se tűnt neki hogy még csók se volt a 2 év alatt... A srácnak alibiként kellet csak) És nem is ritka mint előttem is írták.
2015. febr. 23. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én alapból biszexuális vagyok és mindig lányokkal jártam,sőt így is nősültem meg és máig is nagyon jó a kapcsolat a párom és köztem. Viszont az elején megmondtam a vágyaimat és nem kellett titkolózni,sőt segítettek csajnak öltözni,sminkelni,ha úgy adódott együtt szedtünk fel pasit,ha volt olyan aki benne volt az ilyesmi buliban,de panasz még nem érkezett.... ha nem ,akkor szívesen játszottak velem dildóval.Szerintem rengeteg ilyen lány van,én legalábbis mindig találtam és jól érzik magukat,mert nemcsak a sportról,meg egyéb férfias dolgokról lehet beszélgetni
2015. febr. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!