Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hangzik ez a pár mondat angolul?
Csak ezt a pár mondatot kellene lefordítani előre is köszönem:
-Mondanom kell valamit
-Szóval én nagyon kedvellek és arra gondoltam h eljönél e velem sétálni a városba vagyis randira valamikor?
-Akkor maradjunk barátok (Ha nem jól sülne el a dolog)
Akinek még van ötlete annak szivesem várom Előre is köszi
-I have to tell you something!
-So I really like you and I would like you to go out with me. We can go for a walk if you want.
-Okey we can be friends.
Az első válaszolónak:
Jók a fordítások, de én azért finomítanék ratuk egy picit:
- I really like you and I would like to go out on a date with you. We could go for a walk if you like.
- Lets just be friends then.
Második válaszoló:
Ha már ilyen inteligens vagy, akkor legalább helzesen írnád le a dolgokat. Olyan, hogy "vana" nincs... Amit te akartál írni az a Wana...
apám:D ez kész röhej:P I have to tell you something.
I like you so much and i would like you to go for a walk with me if you want... ok let's be friends:P
remlem jo:D:D bár sztem annak aki normális angolt írt abból mindegyik jó de lhet másképpen is fogalmazni:D:)
I have to tell you something. You know,you are the most sweet girl I've ever met.I love your laugh, your smile, your beautiful eyes,(ide még mondhatsz,amit szeretnél,tudod,a bók sosem árt :D) and if you have some time, I'd be happy happy if you came with me in the city for a walk to know each other better.
Well,I understand, then we'll remain friends.
Gondolom, férfi vagy, azért gondoltam,hogy bókolni kellene :) ha ezt a szöveget leírod neki,biztosan tetszeni fog neki. Lefordítom,mert nem tudom, mennyire tudsz angolul: Mondanom kell valamit.Tudod, te vagy a legédesebb lány,akit ismerek. Szeretem a nevetésed,a mosolyod, a szép szemeidet, stb., és ha van némi időd,örülnék,ha eljönnél velem a városba sétálni egyet, és jobban megismerhetnénk egymást.
ha 1 kicsit fiatalosabban akarod mondani akk:
I have to tell you something.
Do you wanna go for a walk or for a date with me?
Okay,let's just be friends:(
jah és sztem oan helyre menjetek ahol nem kell annyit beszélni:D mer ha ezt nem tudod lefordítani akk hogyan tudnál vele beszélgetni séta közben?:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!