Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény? Hogy tudhatnám meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Hogy tudhatnám meg hogy csak arra kellek-e neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már párszor találkoztunk majd valentin napkor felmentem hozzá és hát történtek dolgok (viszont nem feküdtem le vele ) és most elhívott megint magához "filmezni" de én nem akarom hogy csak ARRA keljek neki. Szóval szerintetek az jó ötlet ha azt mondom hogy menjünk el kajálni vagy valami de NEM megyek fel hozzá és így kiderülne hogy tényleg csak szexre kellek-e? Vagy valami jobb ötlet? (17/l amúgy)
2015. febr. 19. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
húzd halaszd a találkozókat. ha teper akkor kellesz neki nem csak szexre
2015. febr. 19. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
valentin napkor szopták le utoljára, és már hiányzik neki ... szóval csak arra kellesz
2015. febr. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!