Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy csak szexre kellek?
Figyelt kérdés
Már kétszer randiztam egy srccal. Nagyon jó volt, a második randin csók is volt. Viszont nem tudok olvasni a jelekből. Honnan tudom, hogy esetleg csak egy kalandot akar, vagy tényleg én érdeklem? És ha mondjuk csak szexet akar, akkor arra 24 évesen mennyi ideig bír várni, ha úgy gondolja, hogy úgy is csak egy két alkalom lenne? Vagy vannak olyan pasik akik képesek hónapokig áltatni egy lányt csak egy egyszeri alkalom miatt holott azidő alatt egy csomó másik nőt is megkaphatnak? Hogy van ez?2014. dec. 30. 18:05
1/1 anonim válasza:
Levadászhatsz egy csomó szarvast de az a menő aminek k**va nagy agancsa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!