Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi? Hogyan zajlik ez?
Figyelt kérdés
Tudni illik én még sosem randiztam.Eléggé félénk vagyok a fiúkkal szemben,de most rávettem magam egy találkozásra.Nagyon félek, hogy hogy fog ez történni.Én puszit még csak húsvétkor adtam a fiúknak,csókolózásban meg még nem is gondolkodtam.Nagyon könnyen elpirulok és nagyon könyen zavarba tudnak hozni.Mik történnek az első randevún?Illetve az is zavar hogy a fiú aki elhívott elég ismert a városban ahol élek, és elég sok lánynak tetszik, és félek attól hogy mit fognak gondolni rólam..2015. febr. 15. 20:13
2/10 A kérdező kommentje:
15
2015. febr. 15. 20:19
3/10 anonim válasza:
Oh :/ 17 vagyok és még nem volt olyan igazi első randim, szóval elkéstem :P :D
4/10 anonim válasza:
De aranyos vagy! :D Mi lesz a program?
5/10 A kérdező kommentje:
Cukrászda és korcsolyázás:)
2015. febr. 15. 20:39
6/10 anonim válasza:
A korizás jó alkalom arra, hogy megfogd a kezét pl :D Főleg ha eljátszod, hogy béna vagy. Már ha erre rá kell játszani :D A csókkal nem kell még foglalkoznod, azt ne is adj neki, bőven elég lesz a puszi is búcsúzáskor :) Az meg, hogy a többiek mit gondolnak ne érdekeljen, ha a srác téged hívott el. :) Hajrá! ^^
7/10 anonim válasza:
Felesleges aggódnod. Esztek egy sütit, közben beszélgettek, majd korcsolyázás közben szintén. Ha nem szeretnéd, nem kell megcsókolnod.
8/10 A kérdező kommentje:
És mi lesz ha leég az arcom hogyha hozzámér vagy esetleg megpuszil?
2015. febr. 15. 20:50
10/10 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2015. febr. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!