Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem lenne gáz? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne gáz? Többi lent.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, elhívnék egy 15 éves lányt délután sétálni, lehet be is ülnénk valahova. Nem lenne kicsit gyerekes, hogy "sétálni" hívom? Bármi tanács jól jönne, kicsit elbizonytalanodtam.

2015. febr. 14. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz :)
2015. febr. 14. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, de komolyabb lenne ha elhívnád egy étterembe, kávézóba, cukrászdába vagy hasonló helyre, sétálni szerintem tavasszal vagy nyáron a legjobb!
2015. febr. 14. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy elindulnánk sétálni és útközben beülnénk kávézni, vagy amihez kedvünk van.
2015. febr. 14. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!