Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiaknak valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak valóban nem vonzó egy vékony nő? Sokan megszólják, hogy vékony vagyok. Pedig szerintem nem vagyok nagyon vékony, sportolok is, így nem igazán tudok hízni.157 cm vagyok,48 kg. Valóban kevés? 21/N

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
egy dolgot kell csak felfognod, de most nagyon figyelj, mert csak most vagyok ilyen rendes, h leírom: jól írta a korábbi vki, h nincs olyan ember, aki mindenkinek bejön, se belsőre, se külsőre nincs ilyen.
2015. febr. 13. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezek alapján a paraméterek alapján te vagy az álomnőm.
2015. febr. 13. 16:29
 13/14 plasztik@ä ***** válasza:
képet küldhetnél
2015. febr. 13. 20:43
 14/14 Cila123 ***** válasza:
Nem vagy túl sovány. A volt feleségem 165/48-5okg volt mégsem tűnt túl soványnak. Én az ilyeneket szeretem.
2015. aug. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!