Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számít egy nőnél az elért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít egy nőnél az elért eredmény? Tehát kövérből elindul a fogyás útján. Most sem csontsovány, de már jóval kevesebb?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy nő mondjuk mikor megismered ilyen alkatú:

[link]

ez elég molett még, és sok embernek ijesztő.

Viszont eredetileg ilyen volt:

[link]

Akkor az figyelembe veszik a férfiak? Hogy tesz azért, hogy jobb legyen az alakja?

Vagy semmit nem nyom a latban, hogy keményen dolgozik az alakjáért? És így is úgy is megy a levesbe amíg nem lesz vékony?

2015. febr. 10. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
hát lehet én vagyok a vak de a ruha hiányán kívül semmi változást nem látok
2015. febr. 10. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aki számára nem vonzó a fentebbi test, azt nem fogja érdekelni, hogy régen még nagyobb volt. Most ha neked a szálkás, kidolgozott férfitest jön be, akkor tetszene csak azért egy 100 kilós nagydarab srác csak azért mert régebben meg 160 kiló volt?
2015. febr. 10. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
De ugye nem azért, mert ezúttal homorú tükör elé álltál?
2015. febr. 10. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én az első képen lévő lánnyal már összejönnék:) De azért még van mit leadni, ne add fel, kitartás és értékelni fogják.

20/F

2015. febr. 10. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nézd, van az embereknek egy ideálja, és azt keresi az tetszik neki, és alapból 2 idegen lány közül azt fogja választani aki a zsánere!

Az tisztelendő ha valaki lefogy és kitartó, de összességében semmit nem jelent-

Mert ez olyan lenne mintha, hümmm talán még 1-2 év és jól fog kinézni addig meg várjunk??

2015. febr. 10. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy férfiak terén reálisak-e az elvárásai. Jó testű férfiaknak az első képen levő csaj is elég testes, viszont hozzá hasonlóan testes férfinak lehet vonzó.

Mondjuk a tipikus az, hogy reálisan gondolkodó csaj azért ezzel teljesen tisztában van, és élvezi azt, hogy ahogy egyre csinosabbá formálja testét, úgy egyre vonzóbb férfiak számára is kívánatossá válik, ez pedig jelenthet neki elég motivációt arra, hogy tovább haladjon a fogyással.

2015. febr. 10. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a #6 válaszoló is írja: Attól függ, milyen férfit szeretnél magad mellé.

Megesik, hogy egy sportos férfi kövér nővel jön össze, de ezt általában a kapcsolat x. hónapjában egy megbeszélés követi, hogy "oké, kedves vagy és okos, de jó lenne, ha eljönnél velem futni néha".

Mindenkinek vannak testi és lelki elvárásai, ha sportos palit akarsz, valószínűleg ő is el fogja várni, hogy te is hasonlóan étkezz és élj.

A folyamattal kapcsolatban: Az első képen egy 40%, a második képen egy 50%-ös testtömegindexxel rendelkező nő látható. (kórtanilag súlyosként osztályozott elhízás esete mindkettő)

Tehát ha a 2. képen látható hölgy testesíti meg az "ilyen voltál"-t, akkor van 10% haladás, ami nagyon szép eredmény!

30%-ig elég gyorsan tudsz fogyni, ott már a legtöbb férfi a tied. :D Utána jön a mágia, de ha csak jól akarod érezni magad a bőrödben, ennél lejjebb nem kell menni.

A lényeg, hogy ne egy férfiért eddz, hanem magadért és ne zabálj össze minden édes vackot. Nem atomfizika. :)

Értékeljük a sportoló, testükre adó lányokat. :)

2015. febr. 10. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
ne add fel! en is ledobtam 37kg-ot(92voltam s ma 55kg) ;) amugy mennyi vagy es mennyi szeretnel lenni? en a 90 napos dietat csinaltam ,nagyon hatasos ha betartod,csak kozbe ugyelj,sportolj sokat hogy a borod ne logjon a sok fogyas vegett.En nagyon siettem a fogyokuraval,megelegeltem mar azt hogy mindenbol a legnagyobb meret kellett,rovid ido alatt lefogytam,de ha tehetnem visszaforgatnam az idot es ujbol fogyokuraznek,kisebb szunetekkel,mert a csipomon van nehany sztria,olyan kis feher csik,es a hasamon a bor se annyira feszes.A hasammal a mai napig nem vagyok megelegedve,dolgozom rajta.Ugyhogy csak azt tudom ajanlani,hogy ne siesd el,mert megbanhatod.
2015. febr. 10. 22:08
 9/9 anonim válasza:

Az első nálam már nyerő. Ha így nézel ki, csak írj, szívesen megismerlek ;)

36/F

2015. ápr. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!