Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hátrány, hogy 195 cm magas vagyok, lányok, titeket nem zavar, ha egy fiú ilyen magas? 19/F
Figyelt kérdés
Tudom, h jó magasnak lenni, de engem ez a magasság már zavar, szívesebben lennék 10-15 cm-rel alacsonyabb. Nálatok nem jelent hátrányt, ha valaki magas? Kondizok is mellette, tehát nem vagyok az a vékony gyerek, de szerencsére fuxos kidobó alkatom sincs:) De sokszor zavar. Volt barátnőimnél is mindig fura volt, h alacsonyak, én magas vagyok...2010. febr. 11. 00:27
11/22 anonim válasza:
imádnálak !
egy 175cm magas lány(18)
12/22 anonim válasza:
Osztom a harmadik válaszoló véleményét:)
Én pici vagyok 156 cm..
De mégis olyan jó hozzábújni az ilyen magas srácokhoz:) Én kicsit furán nézek ki velük de hát ,ami jó az jó ;)
16/L
13/22 anonim válasza:
Nos, énis 195 cm vagyok. És állítólag sok lánynak bejön a magasabb srác. :D
És tényleg van benne valami, mert sokan szeretnek hozzámbújni! (:D) Csak többet nem akar senki. :(
14/22 anonim válasza:
Bocsi, és ha nem lett volna egyértelmű, fiú/15
15/22 A kérdező kommentje:
Nemtudom, én szeretem a kisebb, törékeny lányokat:) És úgy fura, vagy nemtudom... Ment mindenkinek a zöld kéz;)
2010. febr. 11. 19:33
16/22 anonim válasza:
16:47-es vagyok.
Hűű 15 évesen 195 cm?:D Nem vagy semmi xD Ismerek én is ilyen fiúkat akik ilyen fiatalon magasak:)
Kár,hogy nem vagy egy kicsit idősebb..:D
17/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem szeretnél megismerni?:D Pici vagyok és imádom a magas srácokat:)
18/22 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, írj Üzenetet:D
2010. febr. 11. 20:35
19/22 anonim válasza:
Oké,írok-írok de hol laksz?:P Már csak abban reménykedem,hogy nem a világ végén..:)
20/22 A kérdező kommentje:
Kecskeméten, néha szegeden, néha pesten:D de csak ezen a 3 helyen:D
2010. febr. 13. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!