Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metálos vagy nemzetiségi és egyéb ilyen fiúknak mennyire jön be egy goth lány?
Figyelt kérdés
kort is légyszi2010. febr. 10. 20:28
11/22 anonim válasza:
nemzetiségi? nem inkább nemzeti?
12/22 anonim válasza:
egyébként én metált hallgatok, és nagyon bejönnek a goth csajok!
13/22 anonim válasza:
Goth lányok nagyon szépek szerintem, összejönnék egyel szívesen
17/F
14/22 A kérdező kommentje:
Ja igen , nemzeti...jól van bocsi rosszul írtam :)
És köszi a válaszokat :D
2010. febr. 11. 17:00
15/22 anonim válasza:
hát sokkal jobbak mint a simák, van olyan csaj akire rá se néznék ha átlagos lenne, de ilyen király ruhákba/sminkbe nagyon vadító
16/22 anonim válasza:
Nekem nem igazán, és nem is passzolnának hozzám
16/nu metal/fiu
azért mondom mert a nu metal azért elég sokban más a heavy metaltól.
17/22 anonim válasza:
Mi az hogy "nemzetiségi"????? Szlovák, szerb, ruszin, tót? :S
18/22 A kérdező kommentje:
az előbb javítottam ki hogy : nemzeti
2010. febr. 12. 19:26
19/22 anonim válasza:
Jaaa, bocs, nem olvastam, de így már legalább értem a kérdést.
Hát nem tudom, én nemzeti vagyok, bár inkább nem határolnám be magam egy szubkultba sem, és nekem a goth lányok többsége bejön. A gáz inkább ott van, hogy a goth lányok többsége le se sz*r, mondván nem vagyok túl művészies vagy vámpíros és hasonló hülyeségek.
20/22 A kérdező kommentje:
akkor én biztosan más vok mert a nemzeti meg a metálos fiúkra bukom...nem kell "vámpírosak" legyenek ahhoz hogy bejöjjenek. :)
2010. febr. 12. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!