Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metálos vagy nemzetiségi és egyéb ilyen fiúknak mennyire jön be egy goth lány?
Figyelt kérdés
kort is légyszi2010. febr. 10. 20:28
1/22 anonim válasza:
Nemzetiségi zenét hallgatok és engem érdekelnek a Ghot csajok. Jól néznek ki, csak egy kettő hanyagolhatná a méter vastag sminket...:S TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
3/22 anonim válasza:
Nekem nincs velük bajon... sőt! Ha egy goth lány kifejezetten szép, akkor szivesen járnék is vele.
15/F/
4/22 anonim válasza:
Metálos vagyok, 19F, és bejönnek a goth lányok :)
5/22 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz.
16
6/22 anonim válasza:
én kissé gothosabb stílusú vagyok (azért nem írom magam annak, mert már csak ritkán veszem fel a fűzős ruháimat, mert eléggé elfajult ez a szubkultúra és nem szeretném hogy rosszul ítéljenek meg, de a felfogásom, ami számomra ezt a stílust jelenti maradt.) és párom nemzetiséginek mondható, bár nem ez a kopasz kigyúrt... stb gyerek, inkább csak zenei ízlésben nemzetiségi =) mi egyből egymásba szerettünk úgymond és már 1 éve együtt vagyunk =)
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
azért ezt jó látni ...:)
egy goth lány
2010. febr. 10. 21:13
9/22 anonim válasza:
én szélsőjobboldalinak tartom magam, kultúrált formában tehát nem acélbetkós bakancsot meg történelmi Magyarországos pólót hordok, és taszítónak találok a goth lányokat.
10/22 anonim válasza:
abból is van ronda is meg szép is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!