Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! (15-19) Összejönnétek egy ilyen sráccal? Részletes leírás!
Szóval: 17 éves
- 180cm magas
- 75kg (kevés felesleg)
- Nem kifejezetten helyes arc,inkább átlagos,vagy nagyon kicsit felette:)
- Nagyon szép mélykék szem
- Igényes,ad magára (nem pattanásos,nincs egybeszemöldök,nem cserepes a szája,nincs bajúsza)
- Jól öltözik (kissé elegáns stílus)
- Ápolt,jó illatú,jó parfümot használ
- Tipikus jófiú (Nem cigizik,nem drogozik,bulikban iszik),de van egy kicsit rosszfiús oldala is.
- Kedves,humoros
- Viszont: kissé nehezen kezdeményez beszélgetést,de ha sikerül,akkor könnyen megy.
- Nincs túl sok tapasztalata,és viszonylag könnyen elpirul,zavarba hozható.
- Nagyon jól smárol.
Sokan hasonlítottak már Conor Maynard-hoz,elvileg az R U Crazy c. számában egy az egyben a hasonmásom. A hajviseletem azért nem írtam,mert megy az egyben olyan mint Conornak a klippben
(Aki nem tudná ki ő, annak : [link] )
Egy kép a stílusomról.
17/F
elegge ugy lett felteve a kerdes, hogy a valaszok donto tobbsegeben arrol szoljanak, hogy " huuuhhaaaa hogyne / hogy lehet , hogy nincs csajod" stb...
a parametereket nagyon alaposan leirtad, keppel , linkkel illusztralva, de ha valoban minden ilyen tokeletes, ahogy beallitottad, akkor miert nem a valosagban csajozol? ha meg mar volt csajod, akkor csak sejtheted, hogy nem vagy menthetetlenul ronda, es van , akinek tetszel...akkor meg nem ertem a kerdest.
a stilusodrol annyi, hogy mostanaban ez az egyik legfelkapottabb iranyzat a korodbeliek kozott, ( nekem nincs vele problemam, de nem is vagyok tole elragadtatva) ami vagy jol all eloben ( tudni kell a ruhakat viselni) vagy nem- ami egy kep alapjan nem derul ki.
egy kicsit szégyenlős vagyok,nem merek nagyon leszólítani senkit,csak akkor,ha ismerős ismerőse,vagy mondjuk egy buliban,bárban már más a helyzet.
igen egy kicsit babaarcom van,ezt beismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!