Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! (15-19) Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! (15-19) Összejönnétek egy ilyen sráccal? Részletes leírás!

Figyelt kérdés

Szóval: 17 éves

- 180cm magas

- 75kg (kevés felesleg)

- Nem kifejezetten helyes arc,inkább átlagos,vagy nagyon kicsit felette:)

- Nagyon szép mélykék szem

- Igényes,ad magára (nem pattanásos,nincs egybeszemöldök,nem cserepes a szája,nincs bajúsza)

- Jól öltözik (kissé elegáns stílus)

- Ápolt,jó illatú,jó parfümot használ

- Tipikus jófiú (Nem cigizik,nem drogozik,bulikban iszik),de van egy kicsit rosszfiús oldala is.

- Kedves,humoros

- Viszont: kissé nehezen kezdeményez beszélgetést,de ha sikerül,akkor könnyen megy.

- Nincs túl sok tapasztalata,és viszonylag könnyen elpirul,zavarba hozható.

- Nagyon jól smárol.

Sokan hasonlítottak már Conor Maynard-hoz,elvileg az R U Crazy c. számában egy az egyben a hasonmásom. A hajviseletem azért nem írtam,mert megy az egyben olyan mint Conornak a klippben

(Aki nem tudná ki ő, annak : [link] )

[link]

Egy kép a stílusomról.

17/F

2015. febr. 9. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

elegge ugy lett felteve a kerdes, hogy a valaszok donto tobbsegeben arrol szoljanak, hogy " huuuhhaaaa hogyne / hogy lehet , hogy nincs csajod" stb...

a parametereket nagyon alaposan leirtad, keppel , linkkel illusztralva, de ha valoban minden ilyen tokeletes, ahogy beallitottad, akkor miert nem a valosagban csajozol? ha meg mar volt csajod, akkor csak sejtheted, hogy nem vagy menthetetlenul ronda, es van , akinek tetszel...akkor meg nem ertem a kerdest.

a stilusodrol annyi, hogy mostanaban ez az egyik legfelkapottabb iranyzat a korodbeliek kozott, ( nekem nincs vele problemam, de nem is vagyok tole elragadtatva) ami vagy jol all eloben ( tudni kell a ruhakat viselni) vagy nem- ami egy kep alapjan nem derul ki.

2015. febr. 9. 16:15
 12/20 A kérdező kommentje:
mert vannak rossz tapasztalatok, volt,csak szórakoztak velem,nem 1x nem 2x. Emiatt egy kicsit visszaesett az önbizalmam
2015. febr. 9. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Tokeltetees😍 15/L
2015. febr. 9. 16:36
 14/20 Fényember ***** válasza:
Ez mind szép és jó de hol vannak a belső tulajdonságaid? Mert egy dolog megfogni egy csajt (bár nekem a klippben a gyerek nem tetszik..olyan kisbaba feje van) de azt a lányt meg is kell tartani és azt ezzel a hihetetlenül hasznos információval hogy "nagyon jól smárol" mint tudjuk még senkinek se sikerült:)
2015. febr. 9. 16:49
 15/20 Fényember ***** válasza:
ja ez lemaradt: 16/L
2015. febr. 9. 16:49
 16/20 A kérdező kommentje:

egy kicsit szégyenlős vagyok,nem merek nagyon leszólítani senkit,csak akkor,ha ismerős ismerőse,vagy mondjuk egy buliban,bárban már más a helyzet.

igen egy kicsit babaarcom van,ezt beismerem.

2015. febr. 9. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
álom :Dd
2015. febr. 9. 17:36
 18/20 anonim válasza:
Ha ez mind igaz, akkor te vagy az álom srác, aki hiányzik az életembõl*-* 15/L
2015. febr. 9. 21:49
 19/20 anonim válasza:

Nem.

17/L

2015. nov. 23. 00:02
 20/20 anonim válasza:
Azt elfelejtetted oda irni hogy egy "picit" nagy az egod :D de személy szerint nekem az ilyen sracok jönnek be mint te de ugy nagyabol mindegy csak lehessen vele hülyéskedni es legyen neha romantikus
2016. okt. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!