Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról akik isznak és füveznek?
Sziasztok,
Nektek mi a véleményetek az olyan lányokról, akik füvet szívnak és néha-néha isznak is? Mert nekem pont egy ilyen csaj tetszik az iskolában, kissé lökött típus, de nekem pont az esetem. Szerintem nagyon rendes lány egyébként, múltkor még fűvel is megkínált :D
Kérdésem, hogy ez húszas évek elején normálisnak nevezhető-e, avagy egy lány "legyen lány", és ne füvezzen, ne alkoholizáljon. Esetleg ez nem számít?
Köszönöm.
attól függ mennyire iszik, ha minden nap lent ül valami csöves helyen és remeg egy felesért akkor kuka, ha partikon, ünnepnek iszik akkor igyon, azzal semmi gond :)
füvezés.. hát ezt is valahogy ugyanígy tudnám jellemezni :)
"Szerintem nagyon rendes lány egyébként, múltkor még fűvel is megkínált :D " ATYAÉG
Szerintem undorító dolog a fű. Akkor már inkább igyon meg az ember egy kis pálinkát. 20on évesen meg legyen már esze és ne tegye tönkre magát! /:
attól függ mennyire füvezik. én egy lányt ismerek közvetve aki elég rendszeresen és nem csak 1× kipróbálta. olyan ostoba r*banc lett belőle ahogy annak lennie kell. mindenkivel összefekszik, aztán sír a szája, hogy csak a fű miatt volt. undorító...
én am sose füveztem, inni pedig csak igényes italokat (házibor, likőrök...stb) iszok, és cigizni se cigizek. bár mostanában ez már inkább hátrány mintsem előny.
19/l
persze,hogy nicsenek barátai.. a fű miatt. olyan társaságban van,akik emgértik,hogy füvezik nem olyanok között pl. oszttársak akik elitélik...
én nem kezdenék egy füves emberrel...undorító.. és msot még lehet ,h. okos.. de hidd el a fű rohasztja az agyat:D
anyum rendőr és volt egy 20 éves idézettje aki a mákteától 40nek nézett ki és anya nem hitte el,h. ő 20...
Fúj. Füves csajjal végképp nem foglalkozok. Ha alkoholizál az nemérdekel, mert én sem vagyok semmi:D De úgy ahogy mondták, ne a kocsmába üljön mindíg.
Eléggé egy szétszort csaj lehet. Kitudja, lehet, hogy 1x elfogadsz tőle egy kicsit amikor kínál. Azt ha nem vigyázol te is oylan leszel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!