Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Ha ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ha ismerkedés közben szóba jön, hogy valaki skorpió csillagjegyű (F), akkor a legtöbbször mindenkinek, még az olyanoknak is, akik nem igazán hisznek a horoszkópban, olyasmi az első reakciójuk, hogy "Ajjaj".

Figyelt kérdés
Mert vagy volt már skorpió barátjuk, és soha többet, vagy több skorpió ismerősük van, és nagyon nehéz emberek, stb. Most lehet hülyeségnek gondoljátok, de sokszor tapasztaltam, és olyanoknál is, akik egyébként nem is igazán foglalkoznak a horoszkópokkal, nem érdekli őket, de ezt az egy jegyet valahogy mindig nagyon problémásnak tartják. Miért? Tapasztalat esetleg?
2010. febr. 10. 13:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
Én bak vagyok,a haverjaim/barátaim 50%-a skorpió.A vízöntő nőkkel nem tudok kijönni.
2010. febr. 13. 13:08
 22/30 anonim ***** válasza:
kicsit félreértitek a horoszkópokat, én se hiszek bennük, de meglepően jól jellemez a rákok leirása. mivel mindenki más, persze hogy nincs 2 egyforma ember, és lehet tök más 2 azonos jegyű, de a reakciói mégis lehetnek hasonlóak egy-egy eseményre. nem szabad szószerint venni hogy minden igaz amit ir, ÁLTALÁNOS jellemzésekben vannak igazságok. (a naponta ujságban megjelenő vadbaromságok, na azok totál ökörség mind...)
2010. febr. 13. 13:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez egy kifogás, valószínű a fejeddel van inkább problémájuk :D
2010. febr. 13. 13:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Sztem a horoszkóp egy marhaság, és ha valakinek az első kérdése a csillagjegy elkell küldeni a pics*ába, amugy Én skorpió vagyok.
2010. febr. 13. 14:13
 25/30 anonim ***** válasza:
Mert hülyeség horoszkópokkal foglalkoznia A horoszkóp nem árul el senkiről semmit. De az hogy érdekli hogy mi a horoszkópja, és és ezt ismerkedés közben megemlíti, az elárulja hogy ilyen felesleges hülyeségekkel foglalkozik.
2010. febr. 13. 16:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Én hiszek ebben és eddig mindig bejött az, hogy bizonyos embertípusok tényleg ezekre a csillagjegyekre illenek.

Én tipikus olyan vagyok, mint a csillagjegyem.

A kosokat kerüljétek! -meg a hatalom éhes birtokló oroszlánokat!

Ha csak nem vagytok szolgalelkűek...

2010. febr. 13. 16:19
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászóló!

Nem írom le mi vagy, me letiltanak az oldalról... xDDD

2010. febr. 13. 16:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

sztem ne nagyon foglalkozz olyan lányokkal akiknek ez számít.

Éretlenek :)

2010. febr. 13. 19:27
 29/30 anonim ***** válasza:

... az ember egy nagyon sokváltozós valószínűségi függvény...

Ez nagyon jóóóóó ! ! !

2014. júl. 15. 00:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg erről is lehet 1 jót beszélgetni. Kinek 1-et, kinek többet.
2014. júl. 15. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!