Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Ha ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ha ismerkedés közben szóba jön, hogy valaki skorpió csillagjegyű (F), akkor a legtöbbször mindenkinek, még az olyanoknak is, akik nem igazán hisznek a horoszkópban, olyasmi az első reakciójuk, hogy "Ajjaj".

Figyelt kérdés
Mert vagy volt már skorpió barátjuk, és soha többet, vagy több skorpió ismerősük van, és nagyon nehéz emberek, stb. Most lehet hülyeségnek gondoljátok, de sokszor tapasztaltam, és olyanoknál is, akik egyébként nem is igazán foglalkoznak a horoszkópokkal, nem érdekli őket, de ezt az egy jegyet valahogy mindig nagyon problémásnak tartják. Miért? Tapasztalat esetleg?
2010. febr. 10. 13:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyik barátnőm [osztálytársak vagyunk] három perccel, fiatalabb, mint én; és szinte egymás mellett születtünk.

elvileg kosok vagyunk, nyilas aszcendenssel.

de a valóságban ÉG és FÖLD; nagyon eltérőek vagyunk.

marhaság szerintem, amikor valaki horoszkóp, csillagjegy alapján válogat. pff, mint a férges almát a piacon.

szóval, ajaj.

igaza lehet elsőnek, lehet, hogy az állat képe is beugrik az ilyen embereknek, a róla szóló kitalált hülyeségek. meg mert mindenütt azt öntik ránk, hogy ez milyen borzasztó dolog... mert félelemkeltés, kötélen vezetés; a befolyásolható emberek pedig szolgalelkűek.

2010. febr. 10. 14:13
 12/30 anonim ***** válasza:
52%

amúgy, ha megfigyelitek a csillagjegy befolyásolja az embert. jó nem 100%-osan. én pl halak vagyok és teljesen igaz rám a halak jellemzés. nővérem bak rá is illik a jellemzés. anyám mérleg rá is illik. azpán oroszlán, rá is illik a jellemzés. szóval minden csillajjegy szülöttjének valamilyen szinten igaz rá a saját jegyének a jellemzése. bár van akinél az aszcendens jobban előjön.

röviden a csillagjegyed valamennyire hatással van rád.

2010. febr. 10. 14:29
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én sem, nekem van két skorpió jegyű ismerősöm is, az egyik 1, a másik 4 éve él Boldog! kapcsolatban... Ha baj lenne velük, akkor ez nem hinném, hogy így lenne...
2010. febr. 10. 14:37
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Én szűz vagyok, és mindig skorpió férfiakkal akadok össze. Nehéz természetek, az igaz, de mégis nagyon jó velük.

Szóval nem mindenki menekül, nyugi.

2010. febr. 10. 14:53
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én skorpió vagyok, és még sose mondtak nekem ilyet, mondjuk én se hiszek ezekben a baromságokban.
2010. febr. 10. 15:14
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Tök jó, hogy itt páran 1, esetleg 2 ember alapján vonnak le statisztikát.
2010. febr. 10. 15:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Hidd el, hogy a statisztikák általában torzítják a valóságot, egy emberről soha nem mond semmit a statisztika... De tényleg, hidd el nekem, a Műegyetemen nekünk tanítottak statisztikát, és az ember egy nagyon sokváltozós valószínűségi függvény... Különben is, az is egy statisztika, ha ketten azt írják, hogy őket a skorpiók mindig átverték, hárman meg azt, hogy jófejek... Hiszen kicsi a valószínűsége, hogy ugyanazt ismerik...

De egy egyedi esetről soha semmit nem mond a statisztika, hisz mindenki másmilyen ember, más személyiség...

Bosc, hogy kicsit elkalandoztam...

2010. febr. 10. 15:25
 18/30 anonim válasza:
68%

Az asztrológia a legnagyobb áltudomyány

[link]

A következőket javaslom. Ismerkedj ateistákkal, agnosztikusokkal vagy szkeptikusokkal és akkor nem lesz ajjaj.

"akik nem igazán hisznek a horoszkópban"

A felsoroltak TUDJÁK és nem hiszik, hogy a horoszkóp egy marhaság.

2010. febr. 10. 21:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió vagyok, de ha a horoszkóppal kezdené egy lány az ismerkedést, akkor én mondanám, hogy "Ajjaj".

Annál egyedibbnek érzem magam, minthogy egy kib@szott csillagkép alapján elmondható legyen, hogy milyen vagyok. Még magamnak is okozok meglepetéseket, akkor nehogy már egy vadidegen a születési időpontomból és néhány csillagból megmondja, hogy ki vagyok...

2010. febr. 13. 12:56
 20/30 anonim ***** válasza:
73%

szerintem nem kéne lenézni senkit mert hisz vmiben :) mindenki hisz vmiben...és neki az szent és nem szereti ha azt lenézik...

am én oroszlán vagyok és megfigyeltem már h melyik csillagjeggyel h állok.. :)

a skorpió fiúk például mindig rászedtek...vagy elvették tőlem őket..:)

viszont a rákkal nagyon jól megtudom magam érteni...:):) pedig az oroszlán és a rák is ég és föld..xD

a mérleggel folyton összeveszek...xD

stb..sorolhatnám :):)

2010. febr. 13. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!