Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm vagy az alatti férfiakat kérdezném. Ti teljes mértékben férfinak érzitek magatokat?
Ha igen, miért ?
Szerintem az ilyen magasságú "férfi", nem nevezheti magát igazán annak, mert gyerek testbe maradtak. Már nem gyerekek, se nem férfiak....ilyeneket selejtnek nevezik.
Ezt nem bántásból írtam, mert én is ilyen vagyok csak kíváncsi lennék más véleményére is.
Kort is majd írjatok. Köszi
Persze, hogy annak.
Arról meg, hogy neked komoly mentális problémáid vannak, én nem tehetek. :D
Nőként a magam 150 centijével egy 170 magas férfi is tökéletes lenne, de sajnos eddig mindnyájan nagyon önbizalom hiányosak voltak épp a magasságuk miatt. Ha úgy viselkedtek volna, senkit nem érdekel mmagasság de ha ez szorongást okoz nekik... az érződik. Ezért egy idő után csak magas férfiakkal randiztam és a vőlegényem 196cm magas...
23N
Ismerek olyat, aki kb 155cm, a szakmájában az egyik legjobb, tele van önbizalommal, 10-20milliót keres egy hónapba, kb bármelyik csajt megkaphatja. 15évvel fiatalabb, szép barátnője van.
Ettől függetlenül persze hátrány az alacsonyság, de mással még kiemelkedhetsz. Leginkább teljesítménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!