Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm vagy az alatti férfiaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm vagy az alatti férfiakat kérdezném. Ti teljes mértékben férfinak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért ?

Szerintem az ilyen magasságú "férfi", nem nevezheti magát igazán annak, mert gyerek testbe maradtak. Már nem gyerekek, se nem férfiak....ilyeneket selejtnek nevezik.

Ezt nem bántásból írtam, mert én is ilyen vagyok csak kíváncsi lennék más véleményére is.

Kort is majd írjatok. Köszi

2015. febr. 2. 22:04
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom elhinni, hogy valaki kèpes ezzel a dumával lekoptatni valakit hogy "boccsss de túl alacsony vagy hozzám kèpest ". ..Ez olyan gyerekes, felszínes. Egyébként sajnos tènyleg számít a magasság, de én úgy gondolom hogy ha egy alacsonyabb srác ezt valamivel kompenzálni tudja, megnyerő szemèlyisèggel stb, akkor akár magasabb lányokkal is össze tud jönni, mint ahogy írtak rá pèldákat..
2018. máj. 27. 11:21
 32/58 anonim ***** válasza:
72%
Az exem is 170 centi volt és nem az volt a baj, hanem az, hogy egy hazug senkiházi féreg volt.
2018. szept. 23. 17:19
 33/58 anonim ***** válasza:
77%
Hat en jobban ferfinak nezek egy 165cm-s illedelmes, kedves sracot, mint egy 190cm-s bunkot. Mondom en, aki a magas ferfiakert van oda, megis volt velem kb egymagas baratom. Nem tehet rola. En is elvarom, hogy valaki ne csak a kulsom alapjan iteljen meg, hat en sem fogok mast a kulseje alapjan.
2018. szept. 23. 18:17
 34/58 anonim ***** válasza:
62%
Ja, hozzatennem, talalkoztam mar nem egyszer kb 160cm-s csavokkal, akik iszonyat szexik voltak a stilusuk miatt szamomra! (Ismet en, mint magasimado mondom :D) sok magas csavot kenterbe vagnanak a szememben.
2018. szept. 23. 18:20
 35/58 anonim ***** válasza:
26%
Nem számít a magasság
2019. jan. 13. 20:08
 36/58 anonim ***** válasza:
16%
A nők nem tartják őket férfinak.
2019. jan. 13. 21:04
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Exemnek, pedig ö 170 feletti, folyamatos kisebbsegi komplexusa volt miatta. Tiltotta a magassarkut, minden nönek kinosan be akart jönni csak egotuning végett, szoval az sem szamitott tetszik e neki vagy egy banya eppen, csoportkepeken kinosan kihuzta magàt hogy latszodjon, stb
2019. nov. 23. 17:38
 38/58 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nekem nőként meg sem fordul ilyen baromság a fejemben hogy gyerektest.

Dehogy az. Egyik másik annyira férfias, hogy lepipál magas pasikat is.

2019. nov. 23. 19:51
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Áldom az eget, hogy magas vagyok, de szerintem 170 centisen is férfinak érezném magam

20F

2020. febr. 15. 00:13
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Provokatív kérdés.
2020. febr. 15. 02:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!