Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ korosztalyu pasik elso randi elvarja hogy legyen szex?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 16:01
11/15 anonim válasza:
Merre vannak az igazi pasik, akiknek tényleg nem ez a lényeg, hogy egyből ágyba viszi vagy vinné a nőt..?
12/15 anonim válasza:
Amennyiben igen, úgy nem is akar folytatást.
Azért ebben a korban is illene egy min. 4-5 randit kibírni.
13/15 anonim válasza:
Én nem. Szerintem ennyire nem érdemes elkapkodni a dolgot, szerintem ilyen 4-5-dik randi körül már rendben van.
14/15 anonim válasza:
Én, mint negyvenes, nem várom el, de nagyon örülök neki, ha mégis.
15/15 anonim válasza:
Én hatszor találkoztam egy 30+-os férfivel, és nem volt. Nem tudom, mikor lett volna, mert utána (ettől függetlenül) mondtam, hogy ne folytassuk az ismerkedést. Nem azt mondom persze, hogy egyáltalán nem közeledett felém. Arrafelé mutattak amúgy a jelek, hogy a következő randin lesz valami, de nem tudom, lehet, hogy még nem. De én sokkal fiatalabb voltam nála és ez is közrejátszhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!