Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy korkülömbség?
Sziasztok !
Elég fontos , dolog mert valentin nap randim van a barátommal , aki 21 éves én pedig 16 éves vagyok ..
És tudom hogy nagy külömbség de szeretjük egymást,és a randi után ugy tervezzük elveszi a szuüzességem :) negatív kommentet ne !! Szerintetek gáz a korkülömbség?
Nem gáz. A korkülönbség nem.
Viszont nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, milyen köztetek a kapcsolat, nehogy az a szüzesség-elvesztés a részéről puszta kihasználás legyen.
Akkor nem gáz. :)
A nagy korkülönbség meg nem itt kezdődik. :)
Egyébként is, én mindig azt mondom, hogy nem az a két szám fogja meghatározni egy szerelem minőségét.
Szia! :)
Én is 16 vagyok, a barátom 2O éves. Imádjuk egymást.
Ez 4 év közöttünk, köztetek 5. Igazából 21-22 éves sráccal már nem akarnék közelebbről megismerkedni. Nekem a 2O a max. Szerencsére mire betölti a 21-et, én betöltöm a 17-et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!