Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatom el a kiszemelt pasit, ha ismert ember?
A helyzet az,hogy nagyon tetszik :$
Ismerjük egymást futólag, beszélgettünk párszor, ha meglát mindig kedvesen mosolyog, köszön, de általában csak annyi,hogy szia hogy vagy,miújság. De amikor volt rá alkalom, akkor jól elbeszélgettünk. :)
Szeretném elcsábítani legalább egy randira, hogy meglássam,hogy való-e hozzám és akár egy éjszakában is benne lennék vele, pedig eddig még csak 1 pasival feküdtem le (volt barátom...).
Nincs barátnője ez 100%
Fiatal, korban illünk egymáshoz. Hogy közeledjek hozzá? Pénteken elvileg egy szórakozóhelyen leszünk...valakinek ötlet? :P Nagyon megköszönném:)) 19/L
Legyél vele kedves, ne úgy bánj vele, mintha "ismert ember" lenne... ha érdekled, akkor a végén még ő fog kezdeményezni.
Bár, ha túlságosan ismert, celeb blabla, akkor nem ajánlanám... túl sok ellenséged lenneakkor egyszerre.
De azért sok sikert a pénteki bulihoz! :)
k_urva vagyok mert tetszik egy pasi??? :O jó tudni...
nem tehetek róla,hogy ismert...és már akkor is tetszett,amikor még nem volt az és nem a hírneve érdekel, hanem az,hogy soha egy férfit se tartottam még olyan vonzónak, mint őt:)
és nem talált: nem sp és nem benkő dániel :D
aki a kérdésre válaszolt,annak köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!