Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz elaludni egy randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz elaludni egy randin?

Figyelt kérdés

Most komolyan. Az előbb ment el a srác. Párszor eddig randiztunk már, Ma este átjött filmezni, de én elaludtam a filmen kb. 20 perc után. Mikor vége lett a filmnek befordultam a fal felé és aludtam még picit. Utána mondta hogy megy haza és hiába mondtam hogy maradjon, mindenképp menni akart. Azért mert elaludtam?

Nem kamu, teljesen komoly. Egész héten reggeltől estig dolgozom, nagyon elfáradtam.

Előre is köszi! 23/L.

2015. jan. 31. 01:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz...Tuti én is elmentem volna haza..Viszont mellette valahol meg is értenélek.

Ha tényleg ennyit melozol nem gondoltad,hogy nem a filmezés a legjobb ötlet randira? Valami aktiv tevèkenykedő randi kellett volna.

2015. jan. 31. 02:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. Egyszer az én randipartnerem is bealudt, én meg kedvesen átöleltem és melléfeküdtem :) Lelépni ilyen helyzetben? Hülye az a pasi én mondom
2015. jan. 31. 02:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok , tehát nem az utolsóra válaszoltam, hanem a #10-re
2015. jan. 31. 02:14
 14/19 Cöhh... válasza:
#9 Ordítva röhögtem, kösz, hogy megosztottad az élményed xD
2015. jan. 31. 04:33
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Öcsém, ekkora egy amatőrt. :D Ez a srác egy gyökér. :D Ha egy csaj mellettem aludna el, minimum végigtaperolnám mindenhol, még meg is ujjaznám finoman, hogy álmában is élvezze. ;)
2015. jan. 31. 06:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyszer én is voltam hasonló sztoriban, néhányadik randin nálam filmeztunk, elaludtam, de a srác cuki volt, végig simogatott meg puszilgatott (erre ébredtem fel párszor), aztán mikor megcsörrent a telefonom felébredtem, aztán ő mondta hogy inkabb hagy pihenni... Nem volt benne semmi gáz, tudta hogy tobb mint 36 órája fentvoltam már.
2015. jan. 31. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyszer én is jártam így. Körülbelül a 3. Randin. A filmet a srác választotta. Szimplán bealudtam, de nem is vette észre jó ideig, úgy lekötötte a film. Aztán felébredtem és megkérdezte,h elaludtam-e? Mondtam,h igen. Erre totál megsértődött.

Végül nem emiatt, de 1-2 randival később végleg megszakadt a kapcsolat.

2015. jan. 31. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha egy lány bealszik akkor később sem lesz semmi.

Persze hogy besértődött.

Nagyon gáz vagy!

2015. febr. 1. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:
valakit felhívni nem azért hívunk fel, hogy ott filmezz/randizz hanem dugni hívnak fel nem?:o
2015. júl. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!