Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin sincs csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin sincs csók?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Nagyon tetszik. 2x randiztam vele, mind2x nagyon jól éreztük magunkat. De nem mertem lesmárolni. Majd facen felhoztam ezt a dolgot, és mondta h ő akarta volna. De most elbizonytalanodott emiatt. Időt kért. Egyenlőre nem akar új randit. Gondolkozik.

Ekkora nagy hibát vétettem?

Mind2en 21 évesek vagyunk.

2015. jan. 29. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:

az is baj ha rámenős vagy az is baj ha besza.i

akkor mi a jó a csajoknál ?

2015. jan. 29. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerint. Első randin már kellett volna, a végén, amikor elbúcsúztatok. De még az nem volt hiba, viszont a másodikon kihagyni, na az igen. Volt második randi, mire vártál? Tudtad, hogy tetszel neki, ha már elment veled megint. Azt hiszi, ilyen anyám asszony katonája vagy.
2015. jan. 29. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok túl csók párti ... de ha szex nincs első randin, akkor második randi sincs :-P
2015. jan. 29. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Valahogy nem adott semmi jelet h ő is szeretné. Próbáltam közeledni felé, de ő nem reagált rá. Aztán mikor ezt megbeszéltük facen. Azt mondta h ő nem érezte a közzeledésem, sőt ő próbált közeledni, de nem reagáltam rá.

Most még az is baj lett, h megpróbáltam utánna ezt megbeszélni. Azt mondta h ezek után már fél találkozni, mert túl görcsös lenne az egész

2015. jan. 29. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fél. A nők a határozott férfiakat kedvelik. Ha mindent megkérdezel, az a határozatlanságod jele. Ha lefekszetek, nehogy megkérdezd, hogy és jó volt? nem voltam túl gyors? nem fájt? jól nyaltam? stb. Ezeket balekok csinálják, ne is haragudj. Vegyél neki egy szál virágot, menny ida hozz és smárold le szó nélkül. Őszintén mondom.
2015. jan. 29. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem búcsúzáskor kell, hanem csak úgy közben, peersze, ha a lány nem engedi, hogy olyan helyzetet alakíts ki akkor csak csak rinya, hogy ő akarta volna.
2015. febr. 1. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!