Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csókolózzak? Második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókolózzak? Második randin szerintetek elfogadható?

Figyelt kérdés

Még sosem csókolóztam (kivéve 12 évesen, de kétlem, hogy az számít). Sosem volt barátom és most úgy néz ki összejövök egy fiúval. Ez lenne a második randink holnap. Ha meg akar csókolni mit csináljak? Honnan tudom, hogy szájra puszi lesz e vagy csók? Az gáz ha én kinyotom a szám ő meg csak puszit akart. Szóval hogy is működik ez pontosan?

Lehet hülyén hangzik az egész, de valaki leírná hogy zajlik egy csók?

Az első randin szerintem meg akart csókolni, de én csak annyit mondtam h nem és utána tovább szórakoztunk. De lehet csak arcra puszit akart. Nem tudom. Piros pacsit játszottunk az ágyon..

20L

2014. márc. 11. 14:16
 1/1 Grim13 ***** válasza:
Szerintem ez nincs randihoz kötve, ha akarjátok lehet, attól még lehet valaki egy szexmániás könnyűvérű ember hogy csak a 3. randin csókolózik. A szájra puszi felismerhető, a szem nyitva a száj csücsörit, és nem adok ilyet hogyha romantikus a pillanat. A csók más, szem csukva, hangulat adott, a száj természetes állásbán (talán egy alig észrevehető pillanatot kivéve mikor megnyalod az ajkaid). A puszi meg végképp más, ott még néha vigyorog vagy beszél is az ember és a fejed általában oldalra fordul(nem dől, hanem fordul). A csók még annyiban más talán hogy ott a kezek sem azt csinálják mint amúgy, magadhoz húzod gyengén stb. A nyelv rész meg bonyolult, érezni kell és pár függő, van aki sok nyállal és egészen lenyúl a másik mandulájáig de ez nem a legjobb verzió (persze ízlések és pofonok). Kicsit olyan mint a vívás, különösebben nem kell több nyál mint amennyi amúgy van, a nyelved meg egyszerűen követi a másikat. Olyan ez mint elmagyarázni a vaknak a vöröset :D nyáron nézed a kedvenc filmedet és nyalod a fagyit, de már az 5.-et tolod be a fejebe szóval már csak játszadozol vele, na amit ilyenkor tudat alatt a nyelveddel csinálsz talán a legjobb leírása a nyelv mozgásának :D
2014. márc. 12. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!