Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet első randin áthidalni a "kínos csöndet"?
Figyelt kérdés
Hallgatag a lány, én sem vagyok szófosó-gépezet.2015. jan. 27. 21:10
2/10 opened paradise válasza:
Én anno orrba dobtam sültkrumplival.
Megtöri a jeget,ha nem veszi sértésnek.
3/10 Unpredictable válasza:
De jó volt elképzelni :D
4/10 anonim válasza:
Nekem nem kínos, ha a folyamatos beszélgetés szünetel olykor 1-2 percre.
5/10 opened paradise válasza:
Komolyan mondtam :D
Merésznek kell lenni,nem görcsölni.
6/10 Pain for Pleasure válasza:
#2 :D :D
Kérdező, a randi előtt írjál fel magadnak kérdéseket, vagy történeteket, amik veled megestek. Ne ott kelljen ezen gondolkodni, mikor izgulsz.
7/10 anonim válasza:
Kérdezd meg Tazunát,a hídépítőmestert ;)
8/10 anonim válasza:
#2 nagyon, nagyon nevetek! :DD
"-Apa, hogy ismerted meg anyát?
-Orrbaküldtem sültkrumplival, hogy érezze a törődést, fiam!"
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha van pár perc csend.. :)
Gondolom neki is,és neked is leesik,hogy valamit kéne mondani,és úgyis eszetekbe jut valami..Legalább is én mindig feltudtam hozni valamit.. ( ha Ő nem ) :)
10/10 anonim válasza:
Igyatok egy kis bort, forralt bort, most télen ez hangulatos is nagyon. Persze nem kell túlzásokba esni, de egy kevés alkohol már el tud annyira lazítani, hogy ne feszengjetek :) Amúgy meg mondd, ami eszedbe jut, érdeklődj iránta minél többet, az emberek szeretnek azért magukról beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!