Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el?
Figyelt kérdés
Nos... Van egy lány aki már elég régóta tetszik, sokat beszélgetünk meg ilyenek. Ő idősebb nálam, bár csak pár nappal. Az illető az osztálytársam. Ez nagy gond lehet ha összejön? A válaszokat előre is köszönöm! :)2015. jan. 30. 21:50
1/5 anonim válasza:
nem nem gond. Csak ha szakítotok..
volt osztálytársaim is jól megvoltak együtt,semmi gond nincs ezzel.
Ha sokat beszéltek,akkor nincs probléma azzal,hogy elhívd. Amikor beszéltek, mond meg neki,hogy el szeretnél menni vele valahova. Ne parázz:)
2/5 anonim válasza:
Én jártam két osztálytársnőmmel is, az egyik keményen egy hetet adott a másikkal három hónap után lett vége... az utolsó két év nem volt a legszebb évem a középiskolából! Szerintem inkább ne, vagy várj suli végééig, utolsó év feléig... Bár úgy sem fogsz és rá fogsz menni, mert ilyenek vagyunk. Én is tudtam hogy nem kéne de másodjára is bele buktam! Hajrá, de fájni fog ; D
3/5 anonim válasza:
2-es, mintha csak magamat látnám:D
4/5 anonim válasza:
2.vagyok
Igen? Te is benézted ezeket párszor? Nem túl jó dolog...
De legalább év iskola végére elmondhattam hogy nézzétek, azt a kettőt megfektettem!( plusz egy akivel nem jártam az osztályból) plusz kettő aki másik évfolyamon voltak :D
Szar és szép egyszerre!
5/5 anonim válasza:
4-es, 3-as vagyok: hát én csak 1-iküket fektettem meg, de még ő dobott, mert kiderült, h r1banc xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!