Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira?
Kicsit bonyolult, de lehet én csinálom magamnak a cirkuszt...
Én vagyok a lány. Egész jónak mondanám a kapcsolatunkat, bármit kérek tőle segít amiben tud. Van hogy bókol(ez kimerül abban, hogy azt mondja csinos vagyok).
Arra gondoltam, hogy megkérdezem nincs-e kedve eljönni velem moziba(azt mondanám, hogy kaptam 2 univerzális jegyet, amivel bármilyen filmet meg lehet nézni), mert meghálálnám a segítségét. Ha eljön velem, akkor előtte megvenném a jegyeket amit gondoltam, hogy azért ne pénzkidobás legyen.
Csak azt nem tudom, hogy jó-e ez így. Nem-e túl átlátszó vagy inkább mást mondjak?
Amúgy szerintem egy kicsit vak a srác, mert nem vágja le, hogy bejön nekem. Egyszer megmérte a vérnyomásom alkalmassági miatt(ő orvos) és tőlem kérdezte, hogy miért 160/100 a vérnyomásom.
Te lány vagy.
Nem kell azon gondolkodnod h mit mondj és hogyan, mert tökmindegy. Mi férfiak ilyenen nem akadunk fent. Szóval elég egy mozi is igen.
Ha már orvos, akkor nem "srác", hanem minimum felnőtt fiatal férfi.
Egyébként meg a mai világban egészségügyben maradt meg leginkább a kasztrendszer, ahol egy ma már főiskolát végzett aszisztens is csak "Katika" "Gizike" a "Doktor Úrnak". Az alkalmassági vizsgálatok különösen meg tudják növelni még a hatalom érzetet, ezért a dokiknak általában elég magas az egójuk, nem szokott önbizalomhiányuk lenni.
Mennyire vagy iskolázott?
Ő pont az önbizalom hiányos típus, nincs nagy egója. Idén készülök főiskolára, amúgy csak szakmám van. Mi elég kis intézményben dolgozunk, családias a hangulat.
Nekem legalábbis mindenkivel jó a viszonyom, a fiatalabbak meg néhány 40 körüli orvos szokta mondani, hogy tegezzük őket nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!