Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet megmondani finoman,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megmondani finoman, nem bántóan, hogy "nem vagy az esetem? "

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Esetleg kifejtheted, hogy neked milyen fiú/lány jön be (ami természetesen az adott személynek a szöges ellentéte). Bár biztosan vannak, akik ezt is rosszul fogadnák...
2015. jan. 30. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
# 10 túl erősen próbálkozol
2015. jan. 30. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen az értelmes srácoknak ha őszintén, és lehetőleg tapintatosan mondod, hogy nem tetszenek, akkor nem fognak megsértődni. Ha valami fogyatékosról van szó, akkor attól is megsértődik, ha mondod neki, hogy amúgy párod van, gyerekeid, a nőket szereted, akármi. Tehát a fogadó féltől függ a dolog, te azzal eleget teszel a "kötelességednek", hogy a lehetőségeidhez képest gyengéden utasítod el, és nem olyan formákban, mint ahogy azt a 10es olyan gyakran szereti hangoztatni.
2015. jan. 30. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha lányról van szó akkor: Bocsi de fiúkkal nem randizom :D :D
2015. jan. 30. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:
A "nem vagy az esetem" szerintem szíven ütős. Ez szimpatikusabb, szerintem mi nem illünk össze. Persze utána az lesz a köv. kérdés, hogy miért nem? Erre már lehet magyarázatot találni, de akkor is tapintatosabb.
2015. ápr. 4. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!