Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom finoman megmondan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom finoman megmondani, hogy nem érdekel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj suliban akivel tök jól megértjük egymást. Ő ha teheti a nyakamba mászik, de én nem akarok tőle semmit ilyen téren, mert abszolúte nem az esetem. Viszont mint ember nagyon kedves, intelligens, pont ezért nem akarom megbántani. A 'legyünk barátok' duma sablonos, de itt tényleg erről enne szó.

17/F

2010. ápr. 25. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Kend be magad lekvárral, és mondd meg neki hogy nem érdekled. Bár lehet, hogy ő a sósat szereti, mindegy, így is finom lesz.
2010. ápr. 25. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
hát igen a nem akarod megbántani tényleg fontos,de a kerekperec dolog szemetől szembe való megmondása nem tűr el sablonos,célozgatós,mellébeszélős dumákat.De először tényleg mondd meg neki,hogy ne rontsátok el a barátságot,de úgy mint nőhöz nem vonzódsz hozzá.Ha nem érti,egy kicsit legyél vele közömbös,ha ezek után is a nyakadon lóg akkor jöhet az igazi lekoptatás.Bocsi lehet hogy bunkó voltam,de én csak a helyzetállást és a tényeket térképeztem fel neked.
2010. ápr. 25. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 26. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
igeigen ez jó szám:)
2010. ápr. 27. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
"Nem érdekelsz!"
2010. ápr. 27. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kell akarnod tőle semmit sem meg nem is kell hogy érdekeljen,

De ha már úgysincs melletted barátnő..

Belehalnál ha megdugnád???

Ezt persze beszéld meg vele hogy

"Csak szex"

2010. ápr. 27. 17:06
 7/9 anonim válasza:
nincs meg az a hű... blabla.. de angyon kedves aranyos lány vagy.csak hiányzik az a hűűű.. biztos tudod miről bezsélek...:D
2010. ápr. 27. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, ne legyél fatökű bszod...

Döntsd meg!!

Mellesleg meg honnan tudod hogy nem e a csaj is csak ennyit szeretne..

Ne legyél puhapocs..

Lefogadom ha valaki más megdöntené és aztán utánna annak a nyakába ugrálna, az szarul esne neked!!!

2010. ápr. 27. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ide a rozsdás bökőt hogy a csaj szűz és el akarja veszíteni..

Ha anynira jó barátok vagytok, talán erről is tudtok beszélni!

Kérdezz rá!!

2010. ápr. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!