Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérdésem: valóban a kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem: valóban a kevesebb több lenne? Elbizonytalanítják a másik nemet a túlzott ambíciók? Vonzóbb az, ami az átlaghoz közelít? L/24

Figyelt kérdés
Ügyvédjelöltként dolgozom egy nemzetközi cégnél, korábban modellkedtem is, hat idegen nyelvet beszélek, hobbim az írás és zongorázás, úgyérzem kerek lenne a kép, de a fiúk vagy nem mernek megközelíteni, vagy üresfejű cicának gondolnak, mindenesetre az idei Valentin napot is egyedül töltöm.
2010. febr. 9. 11:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémákkal küszködök, de úgy sejtem, hogy a megoldást úgy találom meg, ha egyszer végre el tudok lazulni, bárkivel örömmel beszélgetni és mosolyogni mindenen. 28/F
2010. febr. 9. 11:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Üdv kedves kérdező!

Nagyon erős jellem lehetsz, mert akinek alapból ilyen "hobbija" van sőt a munkája is komoly és felelősség teljes...

Nem tudom mennyire vagy büszke ember?

Mert ha igen és szereted ecsetelni hogy itt dolgozom és ezt és ezt csinálom... a negyképüség is haonló, de ez mégsem az, nekem is vannak ismerőseim akik haonló munkakörrel rendelkeznek, de ők eltudják magukat engedni, javaslom néha te is tedd ezt, és vonankoztass el ami vagy... nem jogász, sem üzletasszony... nem szeretik a pasik ha a málnás megy a maciba :D

2010. febr. 9. 12:12
 13/19 anonim ***** válasza:
keress az egyszerű proletárok között,hátha ott találod meg az igazit:) 21f
2010. febr. 9. 12:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló,

igazából nagyon szeretek bulizni, zenét hallgatni és utazgatni is, de ezeket azért nem emeltem ki a kérdésemben, mert ezek azok a dolgok, amik biztosan nem keltenek senkiben sem ellenszenvet, sem rokonszenvet. Azokat a tulajdonságokat fogalmaztam bele a levélkébe, melyeknek kapcsán felmerülhet ez a 'más embereket magamtól elidegenítős' jelenség.

2010. febr. 9. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok

az elöbbihez hozzáfűzném, hogy munkahelyen szerintem elég tabu téma ismerkedni, mert abból jó nem sül ki.

Néha azért ismerősökkel vagy valami menny el egy kulturált szorakozohelyre. Pedig legszivesebben azt mondanám, menny el és idd le magad a sárga földig :D De gondolom, te nem az a típus vagy!

És attol hogy ambiciózus ember vagy, nem jeleni azt hogy vagy valaki...

Ismerek tömérdek embert aki nem egy és nem két diplomával rendelkezik, az állása is olyan hogy a havi nettója is a 6 nullához közelít, de mégis tud közönségesen viselkedni, mint más egyszerü ember. Persze a munkájában ambiciózus, becsületes és szorgalmas..

Én azt mondom néha jó közönségesnek lenni, ha nem átlag vagy akkor különc, és különc vagy akkor nem olyan vagy mint a többi. És ez rossz, ismerkedés stb terén.

De ajánlom valami hasonló volumenü pasi kifogását, mert gondolom egy szakmunkás, vagy egy segédmunkás nem hoz lázba.

De azt ezért ne felejsd el, lehet te a társadalom tetején vagy, de vannak bőven olyan emberek akik elgondolkodtatják az embert, mert több tudásuk van valamiben mint neked valaha is lessz..., és ennek ellenére, a pech, a belszerencse, oda vezette őket hogy néha még kajára is alig van pénzük...

2010. febr. 9. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem már régóta az az álmom hogy egy jó ügyvéd legyek! :) Remélem az is lesz belőlem!:) 17/F
2010. febr. 9. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:

ajaj

na ez előző vagyok, kicsit elragadtattam magam. Bocsi

De ha kérdésedre a válasz. Alapjában lehet elidegenitő eggyenként is a jellemvonásaid, de nem az fogja meghatározni, az énedet, hogy TE milyen is vagy, ha aranyos és szerethető ember vagy, akkor fogsz magadnak találni valakit. Csak lég megértő, és egy párkapcsothoz 2 ember kell, nem elég az hogy sikeres ember vagy munkádban.

Én sokmindent adnék azért hogy olyan párom legyen mint, te. De ez sok problémával is eggyütt jár :D sajnos

2010. febr. 9. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:

sztem az ilyen típusú csajokban a pasik az életet hiányolják leginkább. ír és zongorázik....azaz otthon ül és elfoglalja magát. és ez ijesztően hathat. ugye azért élsz mozgalmas életet is? külsöddel is rendben van minden?

azért mert modell vagy az nemjelenti azt rögtön h jólisnézel ki a 7köznapokban.

2010. febr. 9. 13:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát,akkor némi adalékanyag: külföldi tanulmányúton Belgiumban pincérkedéssel kerestem meg a megélhetásre valót, így imádom a söröket, főleg a barnát, meg a búzasört, állítólag jól főzök, nagyon szeretek táncolni, csak úgy minden tánclépés és kötelező figura nélkül, a kedvenc színem a rózsaszín, nagyon szeretek öltözködni, minden nap kétszer tornázom, télen snowboardozom, hosszú szőke hajam van, kék szemem, átlagosnál kicsit vékonyabb testalkatom és kicsit szlávos arcberendezkedésem...na,ez elég hús-vér leírás?:-)
2010. febr. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!