Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktatok kapni visszajelzéseket a másik nemtől?
Persze, szinte mindig:
Kopj le!
Bocs, de nem vagy az esetem!
Valaki más tetszik!
Legyünk barátok!
stb, stb
Igen, rendszeresen. Igazából innen tudom eldönteni, hogy van -e pasija vagy sem. Mivel ha van akkor szinte rám sem herderit. Vagyis konstatálja, hogy ott vagyok ahol éppen, de semmi több. Akinek viszont nincs pasija az akarva akaratlanul is néz. De szerintem ez mindenkivel így van és nem csak velem.
Mosolyt már csak beszélgető partnertől kapok, témázás közben. Igazából nem adok túl nagy esélyt rá idegeneknek, mivel általában nem nézek bele senki szemébe az utcán, szóval szemezés illetve hasonló kontaktus híján csak úgy nem fognak megmosolyogni, csak ha valami oda nem illőt találnak rajtad...
Dicséretet !:D Na azt még csak a barátnőimtől kaptam. Idegentől még sohasem
Nem, a lányok nem adnak jeleket, pláne nem kezdeményeznek, idegenre sose mosolyognak, így rám sem az utcán.
Elég kiábrándító, de ez van, pedig elég jóképű vagyok.
Igen, szoktak de nagyon ritkán.Én magas vagyok, viszonylag férfias alkat.
- A csajok félénken néznek meg(már aki megnéz), olyan nyuszi arccal
- egyesek mosolyognak, ha mondjuk másfele nézek és nem veszem észre hogy néz csak miután már közel ért hozzám de ez ritka, miután ránézek már nem mer a szemembe tekinteni, gondolná az ember, hogy nem is nekem mosolygott pedig de
- mások hangosan mondják a barátnőjüknek, hogy ki ez a srác
Lényegében a csajok nyuszik, ha tetszel nekik úgy mutatják ki, hogy mindig ott lappangjon benned a kérdés, hogy most téged nézett vagy csak feléd nézett...vagy csak el volt gondolkodva ....sose egyértelmü, csak ha mondjuk tudod a jeleket olvasni, testbeszéd stb de még ez se elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!