Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktatok kapni visszajelzéseket a másik nemtől?
Figyelt kérdés
Dícséretet, mosolyt, megnézést, stb. (elsősorban idegenekre gondolok, nem közeli ismerősökre hozzátartozókra)2011. dec. 19. 21:29
11/17 anonim válasza:
sajnos nem:( inkább negatív kritikát: sz*r a hajad, takarodj, nem avgy helyes...
12/17 anonim válasza:
én ha megyek az utcán mindig felfigyelnek rám, valamikor nagyon zavaró de el lehet viselniVolt már pársz
amikor nagyon kellemetlen volt a dolog főleg amikor rólad beszélnek és ott állsz mögöttük!!
Annyira nem izgat!!: PP
13/17 anonim válasza:
Hát persze, hogy szoktam kapni. Főleg akkor, amikor villantom a vastag pénztárcám. Akkor egyből felém jönnek és elkezdenek érdeklődni. Akkor bezzeg ők kezdeményeznek nálam.
14/17 anonim válasza:
Óóó hogyne:
mosoly:
Bocs, de magam sem tudom, miért keresek kapcsolatot...
Nem akarok kapcsolatot...
Mégsem akarok kapcsolatot...
Nem akarok tőled semmit...
Nem jössz be, ennyi..
dicséret:
Letiltalak....
ÚJ: Az érzéseknek nem tudok parancsolni......
ÚJ: Nemigazán jössz be..
22/F
A dicséret rövid i.
16/17 anonim válasza:
szó szerint le vagyunk magasról szarva :D
Fiúk! Szarjuk le akkor mi is a lányokat! :D
A vibrátor úgysem adja vissza az érzéseket, sem a szerelmet :D
17/17 anonim válasza:
Semmit sem, de aki nem ad és nekem kell azt megszerzem, ha kell erőszak árán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!