Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kitartanál egy olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartanál egy olyan fiú mellett, aki az első randi után közölné veled, hogy csak az esküvő után lenne hajlandó szexuális kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 20:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hány éves a fiù és nem meleg?

Ha fiatal és nem meleg akkor meg mért ilyen fura?

Dobnám mert ha nem tud kielégiteni mert kicsi farka van az gáz.

2015. jan. 27. 20:41
 12/24 A kérdező kommentje:

19/f

Nem kicsi a farka vagy ilyesmi.

Egyszerűen keresztény.

2015. jan. 27. 20:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egy ilyen srácot, pasi vagyok szóval nem tudom megítélni.
2015. jan. 27. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze vallásos csajjal... Nálam kizáró ok :)
2015. jan. 27. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
én 18 éves fiú vagyok, ha a barátnőm nem akarna addig nem lenne gond, még az sem ha utána sem. :)
2015. jan. 27. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is ismerek, keresztény, hívő, templomba járó srácot. Ő szexel a barátnőjével. Akkor nem is igazi keresztény? Lehet még védekeznek is!
2015. jan. 27. 23:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy vakon, gondolkodás nélkül követed az elavult szabályokat amiket beléd erőltettek. Nem (csak) a szex miatt nem jönnék össze olyannal aki az esküvőig várni akar, hanem azért nem, mert aki nem látja, hogy ez a szabályrendszer már nem fenntartható és működőképes, azzal ezer más probléma is van.
2015. jan. 28. 09:51
 18/24 anonim ***** válasza:
minden tiszteletem a srácé, én is pont ugyan ilyen voltam...és jé a párom kitartott mellettem, lassan 4 éve élek boldog házasságban. 27/F
2015. jan. 31. 14:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezt a szabályt a patriarchális társadalomban a férfiak védelmére találták ki, és valamennyi vallás le is fekteti. Fura, hogy fiú létedre pont te ragaszkodnál hozzá.

Régebben 18 évesen pár hónapos ismerettség után házasodtak.

A férfiak meg addig jártak örömlányokhoz.

Ma már ez nem így van, évekig eltart, mire kiismeritek egymást, és a családalapításhoz egzisztenciát teremtetek. Éppen ezért, ha valóban szeretitek egymást, nem érdemes eddig várni. Ez persze nem jelenti azt, hoy fűvel-fával, minden este mással. Jársz 5-6 évig egy lánnyal szex nélkül?

A másik meg valóban az, hogy egy házasságban nagyon fontos a szex, bárki bármit mond. Ha nem működik, a fene megette az egészet. Össze ne házasodj senkivel, amíg nem próbáltátok ki.

2015. jan. 31. 14:14
 20/24 anonim ***** válasza:

A biblia nem ír ilyet.

Ha neki fontosabb, az amit a pap bácsi mond, mint hogy téged kényeztessen, akkor minden másban is szarni fog a fejedre. Az afrikai rákos kiskutyák fontosabbak lesznek neki, nálad és gyerekeinél is.

2015. febr. 1. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!