Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A randi után (ha akartok tőle vmit) mennyi idővel szoktátok keresni a lányokat?
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából nagyon nehezen kommunikál fb-on, ezt mondta is h nem szeret itt beszélni,de vártam volna valamit...
Hát, tőlem eddig, ha akartak valamit, még aznap jelentkeztek... de lehet, hogy bevette a "háromnapos szabály"-t, és most direkt várat, hogy izgalmasabbnak tűnjön ettől...
(Egy kérdés: ha hajnalban vitt haza, az azt jelenti, hogy volt szex, de nem aludtál ott? Vagy csak addig dumáltatok?)
Eddigi tapasztalataim alapján rögtön írt volna, amint hazaér, ha érdekled. Nekem is volt olyan, hogy nem írtak, de olyankor nem is nagyon akartam, hogy írjanak. De lehet, hogy van valami szuperjó indok ami visszatartja, várj még egy kicsit.
19/L
nem volt szex,hanem csak elhúzódott a beszélgetés,tulajdonképpen elrepült az idő :D
Igazából nem a kapuig vitt,hanem az utca elejéig,és mondta hogyha hazaértem akkor írjak h minden oké :D és akkor még beszéltünk,de azóta semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!