Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogy ismerkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Adjatok már tippeket hogy hol és hogyan ismerkedjek.

Nem vagyok az a pasizós típus, sosem voltam az. Néhány hónappal ezelőtt végetért egy hosszú kapcsolatom és úgy érzem ismerkednék de nem tudom hol és legfőképp hogyan tegyem. :)

2015. jan. 26. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményeznél is, ha úgy adódna?

De most biztos kapsz pár ajánlatot. :D

2015. jan. 26. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát az aztán marha nehéz... elmész szocializálódni és kapsz 65 telefonszámot, ha szép vagy. Ha nem vagy szép akkor 22 számot kapsz, azokból is lehet válogatni.
2015. jan. 26. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerkedj itt. Ilyen kérdésekkel jó úton jársz.

Pár perc múlva lecsapnak rád:DDDD

2015. jan. 26. 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Jégbontó, nem igazán vagyok az :)
2015. jan. 26. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj el szórakozni,vagy csak egy pubba/kocsmába :)

Simán megy,oda jönnek maguktól,vagy egy pici alkohol után már te is oda tudsz menni ;) :D

2015. jan. 26. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló a problémám, de én azt ajánlom, hogy mindenképp mozdulj ki. Nem feltétlenül bulizásra gondolok, akármilyen program megfelel, mert sosem tudhatod mikor futsz össze valakivel. Ráadásul te nő vagy, szóval nagy eséllyel szólíthatnak le.
2015. jan. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!