Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan ismerősöm van aki tetszik volt is már barátnőm csak itthoni okok miatt egyre csendesebb és visszahúzódóbb lettem és hát nem tudom kinél hogy van, de nem megy a beszélgetés... nem az a beszélgetős vagyok hanem inkább teszek addig valamit. Nem tudom, hogy milyen témáról próbáljak vele beszélgetni "mi újság" már elég elavult...vagy egyáltalán hogy ismerkedjek meg valakivel? Ott az érzés bennem, hogy megszeretném ismerni közelebbről esetleg közelebb kerülni hozzá, de mégsem megy, mert nem tudok miről beszélgetni vele, kifejezni magam.
2014. dec. 17. 21:07
 1/1 Dsasc válasza:

Elsődlegesen célszerű megtalálnod, hogy mik azok a dolgok, amiket TE szeretsz. A saját hobbijaid, érdeklődési köröd, kedvenc filmjeid, jövőről alkotott képed stb.

Ha ezekkel tisztában vagy, akkor ismerkedés során általában azt tesszük, hogy az általunk kedvelt vagy csak megtűrt dolgokról megkérdezzük a másik véleményét. Egyfajta összehangolódás az egész. Megpróbálja ilyenkor kipuhatolni az ember, hogy mennyire egyezik kettőnknek az ízlése a világról alkotott képe. Miután ezek a dolgok megvannak, akkor el tudod dönteni, hogy az illetővel akarsz-e tovább foglalkozni vagy nem.

Magáról a kommunikáció kezdeményezéséről néhány szót szólnék még. Nem tudom milyen idős vagy, de szinte mindenki megy valahová: suliba, egyetemre, főiskolára, munkába, stb.. Ezeken a helyeken találkozhatunk olyan emberekkel,- ha nyitott szemmel járunk - akiknek hasonló az érdeklődési köre a miénkhez. Ez esetben adott a téma, amiről el lehet kezdeni beszélgetni.

2014. dec. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!