Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin milyen témákról lehet beszélgetni?
Tegnap este megvolt a randi, naggyyoon jól sikerült, rengeteget beszélgettünk és nevettünk :) Beültünk moziba is egy filmre. Utána hazafelé is folyamatosan ment a beszélgetés. huhhh nagyon jól éreztük magunkat. Csók nem volt, csak puszi, de így is én vagyok a világ legboldogabb embere :) Ezúton is köszönöm mindenkinek a hasznos kommenteket.
A következő randira már vigyek neki virágot? Ha igen, milyet/mennyit?
De örülök :D Gratulálok! Nyugodtan vigyél virágot. Én mondjuk nem vöröset vinnék, hanem fehéret, vagy sárgát. Rózsát természetesen. A vörössel se lőhetsz mellé, de az már majdnem szerelmi vallomás, szóval neked kell tudni!Egy szál bőven elég, nem kell túlzásba vinni semmit.
Csak így tovább!
Bármiről, ami mindkettőtöket leköt. De szó szerint. Előző barátnőmet az ókori civilizációk lehetséges kapcsolatáról tartott nézetemmel fogtam meg.
Csókot sose várj, mert az feszültté tesz. Az látszódik rajta hogy akarja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!