Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin milyen témákról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin milyen témákról lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mit hozzak fel, mi az amihez mindkét fél érdemben hozzá tud szólni? Illetve ha elmegyünk sétálni, akkor miről lehet beszélni? A végén várható e csók? F
2015. jan. 25. 20:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
milyen ruhába érdemes menni? én nem gondolom hogy nagyon ki kellene öltöznöm...
2015. jan. 25. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Farmer+ing. Meg borotválkozz meg előtte az arcodon.
2015. jan. 25. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell nagyon extrázni. Egy elegánsabb szabású farmer és egy V nyakú hosszú ujjú póló is jó szerintem. De a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad azért.
2015. jan. 25. 22:33
 14/19 A kérdező kommentje:

Tegnap este megvolt a randi, naggyyoon jól sikerült, rengeteget beszélgettünk és nevettünk :) Beültünk moziba is egy filmre. Utána hazafelé is folyamatosan ment a beszélgetés. huhhh nagyon jól éreztük magunkat. Csók nem volt, csak puszi, de így is én vagyok a világ legboldogabb embere :) Ezúton is köszönöm mindenkinek a hasznos kommenteket.

A következő randira már vigyek neki virágot? Ha igen, milyet/mennyit?

2015. febr. 2. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Szál vörös Rózsa meg egy bonbon.
2015. febr. 2. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

De örülök :D Gratulálok! Nyugodtan vigyél virágot. Én mondjuk nem vöröset vinnék, hanem fehéret, vagy sárgát. Rózsát természetesen. A vörössel se lőhetsz mellé, de az már majdnem szerelmi vallomás, szóval neked kell tudni!Egy szál bőven elég, nem kell túlzásba vinni semmit.

Csak így tovább!

2015. febr. 2. 22:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Megvolt a sokadik randi is, már teljesen "függünk" egymástól, ez a világ legjobb érzése! Extrém boldogok vagyunk, tökéletesen egymásra találtunk! :)
2015. febr. 28. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Jaj kérlek egy dolgot ne hozz fel: az eddigi randipróbálkozásaidat. Nem kíváncsi rá egy lány se, hogy mennyire nem volt vagy volt sikered a szerelemben, ez azonnali bukó. Ha ő belemegy, akkor se részletezd a te oldalat.
2015. febr. 28. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Bármiről, ami mindkettőtöket leköt. De szó szerint. Előző barátnőmet az ókori civilizációk lehetséges kapcsolatáról tartott nézetemmel fogtam meg.

Csókot sose várj, mert az feszültté tesz. Az látszódik rajta hogy akarja-e.

2015. febr. 28. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!